torsdag 24 september 2009

Hmmmm....

Jag kanske inte skulle vara så positiv till att det har gått så bra på inskolingen.... Idag lämnade jag Alfred för så där en 20 min. Vi sa hej då och allt var lugnt i några minuter. Sedan hade han brutit ihop och gråtit hela tiden jag var borta.När jag sedan kom tillbaka för att trösta honom och tog upp honom i mitt knä blev han rent ut sagt förbannad på mej. Han slängde sig ner på marken o bara gallskrek och blängde på mej. Så där glad var han på mej då. Han tyckte att jag hade svikit honom den lilla mamma grisen;-)

På måndag blir det nya tag och då blir det längre dagar och han ska även sova middag där. Håller nu tummarna att han kommer att fixa detta. Jag blev ju som sagt väldigt tveksam idag......

Jag vill bara säga: Köp aldrig denna färdigtärnade baconet. Fy faaan va äckligt det var. De var som att tugga på senor och det var stora svålbitar i som inte ens var skurna. Jag blev så besviken. Det är ju ändå scan och då tycker man att det ska vara rätt så ok grejer. Jag har lust att vara en riktig surkäring och skicka ett mail till scan och klaga. För det har man väl rätt till?Kan ju skicka med ett paket så kan dom ju se själva vad det är för skit dom säljer....;-)

Nu blir det middagsvila en stund innan jag ska dra iväg o hämta Douglas på dagis!! För imorse vaknade Alfred klockan 05 och trodde på fullaste allvar att det var morgon. Skulle inte tro det va... Så jag fick honom att till slut somna om. Jag skulle aldrig ha skrivit igår att han nu har börjat att sova bättre för det fick jag ju igen på en gång;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!