onsdag 2 september 2009

Tro det eller ej.....

men jag ska sy....
Idag har jag och min svägerska varit inne i stan. Jag skulle inget ha som vanligt... Men sprang på detta snygga tyg som jag blev kär i på en gång. Och vilken tur för jag behövde nya gardiner till sovrummet nu när fönstren är färdigmålade där!
Så jag började att fundera på vem som skulle kunna sy dom åt mej?? Min svärmor som i vanliga fall brukar sy åt mej ska iväg på resa så jag kände att jag inte hade lust att be henne. Hon har nog fullt upp med sin packning. Så min kära svägerska gav mej förslaget att jag kunde låna hennes symaskin. Så sagt och gjort. Nu står maskinen hemma hos mej och jag ska ge mej på att sy dom ikväll. För i helgen måste dom vara klara. Det kommer nog bli mycket blod(i fingrarana efter sax och nål), svett och tårar( för att jag inte har något tålamod). Men nu har jag gett mig f*n på att sy så nu ska jag göra det!
Så ni kan ju hålla tummarna åt mej och önska mej lycka till;-)!!!

2 kommentarer:

  1. As snygga, du har verkligen bra smak för jag har köpt liknande på IKEA. Höll i det tyget först, men tog senare det lite mörkare. Maskinen är oxå snygg, för jag har en likadan =)

    SvaraRadera
  2. Övning ger färdighet vet du väll :D
    PUSS HannaG

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!