tisdag 29 september 2009

Ännu en dag!

Jag har kommit på mej själv att jag har ett stort begär eller en graviditets- vad -det - nu -heter.... Men jag måste ha ramlösa mango varje dag! Jag dricker minst 1½ liter per dag och får jag inte mitt bubbelvatten så blir jag tokig. Det är väl tur att jag är beroende av vatten så att det inte är choklad;-)
Douglas låg hela dagen igår. Och då menar jag verkligen hela dagen. Från klockan 11 på fm till han somnade för natten. På morgonen sa att han hade lite ont. Men ibland får man ta hans små gnällningar med en nypa salt. För det känns som att han bara vill ha lite sympati emellanåt;-)

Och så denna omtalade inskolningen..... Bara 2 dagar kvar nu tills han börjar på riktigt. Och det funkar väl inget vidare.... Men idag gick jag bort en sväng och då hade han gråtit men inte så hysteriskt som dom andra dagarna. Så det kanske är på rätt väg iallafall!!!
Känner mej som 7 svåra år just nu. Finnig, blek och fet och inget smink hjälper i värden för detta. Önskade just nu att världen var i svartvit just nu får då skulle jag må mycket bättre och slippa se mig själv på detta vis

1 kommentar:

  1. Du e såååå söt så!! Både i färg o svartvitt!!! Kram på dej... =O)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!