måndag 21 september 2009

Inskolning dag 1!

Idag var det första dagen på förskolan! Det fungerade jättebra och han sprang in på dagiset och började genast leka med alla sina kompisar. Jag hoppas att det fortsätter så här lätt och att det inte bli några bakslag. Men personalen är helt underbara och har verkligen den inställningen att dom är där för barnens skull och att dom är nummer 1! (På vissa dagis och avdelningar är det tyvärr inte alltid så...)
Han känner ju igen sig eftersom att vi har gått och lämnat Douglas där hela hans liv!


Ikväll är det step up! Jag är så trött och hängig men jag vet att så fort jag kommer dit så tycker jag det är kul och jag får energi direkt! Men just nu känner jag bara för att lägga mej i sängen med en STOR påse godis och bara ligga där ikväll. Men då blir jag ju ännu tjockare så det gick ju inte. Hoppas att jag kommer att vara supersmal i mitt nästa liv och att jag där får äta och måste äta allt för att hålla vikten;-)


Nu är det lek med grabbarna på schemat som gäller! Nu är det deras tid med mamma som gäller innan jag ska iväg!

2 kommentarer:

  1. haha när du kommer till det livet så ring mig så kommer jag med. ;)

    SvaraRadera
  2. Usch, vad är det för en hemsk förskola du har hört talas om som inte sätter barnen som nummer 1 !!! Så FÅR det inte vara...skönt att det inte är så här i alla fall. Hoppas att inskolningen går bra.
    Kram/E

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!