söndag 27 september 2009

Jäsp....

Sitter här och halvsover vid datorn. Min bästa vän såna här mornar när Alfred är morgon pigg. För annars skulle jag aldrig kunna hålla mig vaken..... Kände att det var min tur idag att gå upp med honom (egentligen mot min egen vilja) men vad gör man inte för sin älskling som oxå är trött;-)
Alfred vaknade klockan 06 imorse. Jag fattar inte varför han ska vara så morgonpigg. Så fort han får komma ur sin säng så springer han bort till trappan och ställer sig och ropar på Douglas och börjar sedan å upp. Så är det varje morgon så det gäller att vara snabb upp för att han inte ska väcka Douglas.
Dessutom har han börjat att nå upp till alla dörrhandtag. Så just nu är Douglas och Jonas inlåsta i sovrummet, och toaletten låst. För annars går han in och sätter sig på dom och börjar rycka i dom och sedan in på toaletten och röja runt och plaska i vattnet......
Nu blir det frukost Börjar känna att jag varit vaken 1 timme utan mat nu.... Och sedan är det ju bara att hålla tummarna att ungen somnar om snart så jag oxå får lite mera sömn;-)

2 kommentarer:

  1. Hihi - känner igen det där...både Måns o Jesper var så där morronpigga!!! Det går över i tonåren!!! Känns väl tröstande! Kram på dej =O)

    SvaraRadera
  2. Julius är likadan. Han vaknar redan vid 5-6.. iblandkan han somna om hos mig i sängen men oftast är det bara att resa sig upp och göra lite välling. Kan vara mysigt när man väl vaknat.
    Maximilian sover gärna till 8-9 om han får. Men samma sak där.. Morgonpigga lillebror försöker gärna väcka morgontrötta storebror.. =(

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!