tisdag 29 september 2009

Spöke??

Satt nyss och åt mellis med barnen vid köksbordet när radion plötsligt hoppade igång och spelade högt. Alfred blev livrädd och började att gråta och Douglas såg ut som ett frågetecken vilket jag med gjorde. Kan det bara bli så eller var det ett litet spöke vi hade på besök? Min första tanke var att det var min käre svärfar som var på besök och skulle kolla läget;-)! Och det får han gärna göra, bara han inte skrämmer oss så mycket som spöket gjorde idag....

4 kommentarer:

 1. Ja du vet vad jag tror :D det är säkert svärfar som kollar till er lite :D vad var det på radion? låttext osv kanske något som någon vill att ni ska tänka på!! Kram på dig.

  SvaraRadera
 2. Här springer små skuggor omkring i huset, jag brukar se dem i ögonvrån då och då. Och någon gömmer nycklarna för oss :) Hittar dem på ställen som de inte skulle ligga på. Och så har jag den där som ibland kommer krypande upp från fotänden och lägger sig i mina knäveck. Det tror jag faktiskt att är Oliver. Visst har det hänt såna har saker här förr, när du bodde här?

  SvaraRadera
 3. Nä det vara bara tråkiga p1 som hoppade igång och de spelar inte så bra musik;-)
  Men jag är säker på att det var han som kollade oss så vi hade det bra! På torsdag är det 6 år sdan han gick bort:-(
  Jo i ytter har vi kännt och hört mycket med. Tror spökena föföljer mej vart en jag bor;-)

  SvaraRadera
 4. Vad läskigt.. Min tro om spöken är så här.. Kan man tro på gud kan man tro på spöken. Så många kristna som påstår att dom sätt gud. Så många som tror dom sätt spöken. Sen har jag själv aldrig sätt det ena eller det andra. Men skulle inte vara självisk och påstå att det bara är vi som går på denna jord. Så smarta är vi inte.. =)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!