onsdag 9 september 2009

090909

Det är ju idag jag hade tänkt gifta mig. Men det är lite tråkigt att göra det en onsdag. Jag får väl vänta till 101010 istället, eller vad blir det för dag?
Idag kan jag ju säga att mina ben känns som stora stubbar och magen ska vi inte ens prata om. Jag som inte trodde jag hade några muskler kvar. Men det hade jag viss och dom känns idag 2 dagar efter träningen!
Riktig syskonkärlek;-)
Dagen har vi tillbringat ute nästan hela dagen. Förmiddagen var fantastisk med sina 20 grader och strålande solsken. Som en sommardag. Vi bestämde med kusinerna att träffas i lekparken efter dagis. Men när vi kom dit så hade typiskt nog solen gott i moln och tempen sjunkit med flera grader. Brr, det var riktigt kallt. Nu sitter vi inne och värmer oss och tittar ut på det gråa vädret:-( Skulle mest av allt vilja krypa ner under täcket och bara få blunda en stund. Är så trött idag. Vid 01 inatt kom Douglas ner och hade ont i sina ben och sedan vaknade Alfred. Så dom har varit vakna i skift... Så när klockan ringde imorse kändes det som om jag bara hade sovit några timmar... Jag får ta igen det inatt istället!!

Det är inte lätt att få dom 4 kusinerna på en och samma bild;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!