tisdag 15 september 2009

Tröööötttttt.......

Fy va jag är trött. Jag orkar knappt med mig själv och känner att jag deffenetivt inte gör det med mina barn.... Den ena jobbigare än den andra. Hur ska jag fixa det här att bli 3 barnsmamma????? Det är för mig en gåta.. Om jag bara kunde få sova lite till. Det är dom enda tankarna som far omkring o mitt huvud och ingen i familjen kan fatta att jag är så trött.
Jag börjar faktiskt att känna mej lite gravid nu. Känner att det liksom är en liten mage nu och att jag börjar bli jäst nu.... Mina bröst ömmar och växer sig större och större för varje dag och det gör ju inte att man blir på topp humör heller;-)
Ikväll när vi åt kvällsmat och som vanlig så har Alfred aldrig tid att sitta och äta klart sin mat. Så han springer alltid iväg innan vi andra är klara. ( Ja jag vet att alla borde sitta kvar vid bordet. Men det går inte i denna familjen.) Det blev oroväckande tyst. Och då är det bara att ana oro... Jonas gick för att titta var han var. Då hade han öst ur hela toa stolen på vatten med sin nalle. Så hela han plus hela toaletten var full med vatten. Dessutom så ramlade han i det mysiga toa vattnet. Kan det bli härligare med barn??;-) Och det är ju inte konstigt att man är konstant trött heller;-)

2 kommentarer:

  1. hahahhaha men gud så härligt! skönt att inte vara där än.:)

    SvaraRadera
  2. hi hi.... tänk på att inget varar för alltid. Snart kommer pojkarna vara små änglar igen, du kommer vara pigg och glad och så kommer ni vara fem i familjen =)kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!