fredag 30 januari 2015

Dörrarna är på plats!!

I måndags kom äntligen våra skjutpartier till garderoberna (dörrar) som vi beställt från Skånska byggvaror. Så i tisdags kväll skruvade Jonas upp dem och så här blev resultatet!!
Alltså det är ju alltid lika svårt att måla upp den där bilden i huvudet om hur det kommer att se ut när det är färdigt när man beställer så där på nätet. Men vi blev verkligen supernöjda!! Vita glasdörrar, ja det känns kanonbra!
Lyset ska köpas och sättas upp, sen ska vi reglera dörrarna så att de blir helt raka. Vi lyckades också få ta bort ventilen, den satt lite dumt till på höger sida. Men det ska väl gå smidigt säger han min käre make, sa ja jag tror väl honom då;-)
Gick in på Skånska byggvaror nu och det första som möter mej är att dom har förvaringsveckor och ger upp till 35% rabatt... Fuck you säger jag, vi har ALLTID sån jävla otur med sånt där... Tänk om vi hade väntat en vecka till innan vi beställt detta, ja då hade vi ju kunnat shoppa något annat fint till sovrummet för dom pengarna... *muttrar högt som fan och ja skrattar gör jag också, för detta är så typiskt oss, sån maximal otur*
 Alltså jag gillar den här onödiga hyllan! Ja för visst kan man tycka att den är lite onödig. Men kolla bara, nu har jag ordning och reda på mina smycken som annars ligger ihop som ett endaste trassel i en låda i badrummet...
Jag skulle i och för sig behövt 2 till såna här hyllor för att få plats med allt mitt "krafs". Men nu får dom smyckena som jag använder mest, ligga här! 
Ordning och reda! Shit jag gillar det alltså!;)
Nu inväntar vi bara sängen... 5 veckor leveranstid var det och vi beställde den dagarna efter nyår. Så ja den borde ju komma snart!
Sen, ja sen kan vi flytta in i vår "nya" härliga verkstad!;) Som jag har längtar, typ nästan 7 år...;)
Och snart får jag sätta tänderna i det roligaste, piffet! Gardiner, lampor, överkast och kuddar! Det känns bra att få dämpa allt jobbiga som hänt med lite ytlig shopping!;)

FORTSÄTTNING FÖLJER!!!

7 kommentarer:

 1. Så snyggt och bra det blir! Den där oturen känner jag igen, ganska typiskt oss (=mig) också ;-)

  SvaraRadera
 2. Hade jG varit som er hade jag kontaktat dem och frågat om ni inte kunde få lite rabatt i efterhand.. det har vi gjort när vi köpte vitvaror en gång vi fick 20% tillbaka. NÖJDA KUNDER KOMMER TILLBAKA OCH SPRIDER ETT GOTT RYKTE.

  SvaraRadera
 3. Du får göra som jag köpa en sådan smyckesförvaring man kan hänga på en galge. Inte så vackert, men praktiskt!

  SvaraRadera
 4. Sån "onödig" hylla för smycken skulle jag med vilja ha.
  /Madeleine

  SvaraRadera
 5. Snyggt både på insidan och utsidan av garderoben... Kram J

  SvaraRadera
 6. Så jäkla snyggt det blev. Fasen vad avis jag blev. (Det gick visst ut över ordförrådet..haha) kram!!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!