måndag 12 januari 2015

96 stycken räckte visst inte...

Igår förmiddags drog jag och smågrabbarna in till Jönköping! Ikea skulle få ett besök av oss igen, vi får nog snart ett klippkort där med tanke på hur ofta vi är där och springer numera!;-)
Jonas och Douglas hade lite "ensamtid" med varandra och fortsatte bygget hemma!
Så vi 3 fick lite mystid tillsammans! Grabbarna fick pengar i julklapp och givetvis skulle dom sättas sprätt på! Gud så lik mor sin dom är, så fort de får pengar så brrinner som i fickan!;-) Tänk er själva att få gå inne på BR och välja och vraka (ja alltså så mycket pengar hade dom inte) och köpa det dom ville! Ett underbart ögonblick att se! Dessutom fick de hålla koll på hur mycket allt kostade och helt plötsligt blev dom väldigt snåla och valde att till och med inte handla upp alla sina pengar, utan även spara en slant!
 Det gick över förväntan vääääldigt bra att åka in med Bill och Bull! Ja alltså det kan faktiskt gå så där när dom här 2 är tillsammans.. Det kan faktiskt gå riktigt dåligt med både skrik och bråk.. Men igår skötte dom sig exemplariskt att jag trodde dom fått något lugnande medel av Jonas innan vi gav oss iväg;-)
Jo ni ser rätt... Inga strumpor i stövlarna... Dom HATAR strumpor... Om skorna luktar gott sedan? NÄ, men man väljer som sagt sina strider...;-)
 Det var 4 stycken lådor som fattades och så även ett gäng med galgar som vi köpte! Men 96 stycken galgar räckte visst inte till och det var en djup besvikelse att hänga in kläderna igår, ja ska det vara snyggt så ska det vara rätt! Så jag fick lov att hänga in några av mina gamla galgor (hur säger man? Flera galgar?;-)) och resultatet blev så här!
Alltså jag är fantastiskt nöjd med detta! Shit, det är nästan så jag tror jag drömmer och måste nypa mej i armen! Tänk att denna garderob är min! Eller jag menar förstås, våran...;-)
 Nu hänger kläderna snyggt och prydligt och dom är till och med upphängda i någorlunda färgkombination!
Det märks nästan att jag gillar svart och leopard va?;-)
Jag blir dock nästan lite förbannad... Ja för kolla, Jonas fick till det sååå mycket bättre i sin garderob.. Månne kanske det kan det vara så att han har liiite mindre kläder än mej och därav kan ha mer ordning och reda?;-)
Ni ser golvet bredvid hans garderob? Japp det är golv och som vi satt in på väggarna! Det blev en liten glipa över där och då bestämde vi oss för att klä väggarna med golv! Där inne kommer vi att ha hängare sedan och kunna hänga in ex morgonrockarna och de använda kläderna som vi haft under dagen! Ja så slipper jag slänga dem på golvet som jag just nu "råkar" göra och som stör min käre make något otroligt mycket.. *harkel*
Hmmm, kanske skulle jag ha rensat lite bland mina kläder. Men nä jag känner faktiskt att jag inte alls behövde rensa ut så mycket... Just nu ser golvet ut så här... Galgar blandat med kläder.. Ja ja, det får jag fixa en annan dag;-)
Vi köpte även en byrå på ikea! Alltså det är ju bra skit det! Där har vi våra underkläder och fy tusan va härligt det är att ÄNTLIGEN ha lite ordning och reda bland dem! För NEJ det har jag icke haft innan, det har snarare varit KATASTROF bland dem! Men nu ligger varje trosa, BH och strumpa snyggt ihopvikt! Rackarns va nöjda vi är!
Vecka 5 kommer skjutpartierna och strax därefter kommer sängen! Jag tror nog inte att vi kommer att flytta in där förrens allt är klart, det blir så mycket roligare då! Ja att flytta in när ALLT är helt klart alltså!;-)

FORTSÄTTNING FÖLJER....;-)

1 kommentar:

  1. Toppenfint! Tycker att jag rensar ur garderoberna titt som tätt men det ser ändå rörigt och trångt ut för jämnan. Ni behöver ju inte ens ha några skjutdörrar så snyggt ni har det!
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!