lördag 3 januari 2015

Nästan som att sova borta...

Natten har inte varit rolig alls på några sätt...
Att sova på övervåningen skulle ju vara så mysigt! Men icke... Det var nästan som att sova bort, ja när man liksom inte hittar den där inre ro som man har när man är hemma... Ja jag är hemmakär;)
Somnade framåt 3:30 imorse... Stormen höll mej vaken, trodde på riktigt att hela taket skulle blåsa av.. Och när man ligger där och verkligen försöker sova, men när man istället tvinnar sängkläderna så man nästan blir tokig. När den ena tanken efter den andra dyker upp och dom febrilt börjar slåss där inne i lilla huvudet.. Ja då kan man inte sova för det... Tankarna blir så oändligt stora på nätterna och dom blir så mycket större och jobbigare då än på dagarna...
Ja tankarna är många just nu...❤️
Det var iallafall en vacker morgon som vi vaknade upp till och jag vaknade med att få en liten stråle av sol i mina ögon! Underbart!
Men solen försvann illa kvickt och även om jag gärna hade legat fram tills nu, gick det inte... Hockeyträning stod på morgonens schema! Ingen rast och ingen ro, men kanske är det bra! Ja för nu är det nog dax för oss att vända om dygnet igen! Sena nätter och sovmorgon varje dag det här lovet... Snart är verkligheten här igen då klockan ringer 5!;) *snark*
Fattar inte hur i all världen vi ska komma upp då? Men om bara ett par månader börjar det ljusna på mornarna och ja då är det såååå mycket enklare att möta morgonen på våra morgonpromenader! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!