måndag 19 januari 2015

Då skulle jag förmodligen bli osams med varenda kotte...

Har precis tittat på årets första program av Farmen! Alltså jösses Amalia, jag älskar det redan och har dessutom börjat reta mej på folk efter de knappa 30 minuterna!;-)
Ja ja, så klart vinklar ju säkert TV det som dom vill, men jo visst finns det mycket speciella människor där ute i världen?! (Jo för mycket skumma typer finns det... Just i kväll börjar jag dra öronen åt mej och ens våga blogga mer...? Det ena konstiga mailet efter det andra trillar in i min mailkorg. Riktigt läskigt börjar det faktiskt bli nu, men jag går inte in på mer detaljer utan stannar här, ja för så skumt är det.... Jag vet, har man sagt A får man också lov att säga B, men nä inte just i detta fallet..)
Farmen var det ja! Såååå kul och dessutom spelas det ju in här i skogarna utanför Skillingaryd! Bara det liksom, kan ju få vem som helst att titta!;-)
Alltså jag har sagt de länga och många gånger att jag skulle vilja söka till något sådant här program! Farmen eller när Robinsson, 2 perfekta program för mej att delta i!
Tänker er mej där, med mitt humör när jag inte får mat var 3:e timme, ursinnig, sökandes konflikter, hungrig, trött och längtandes hem till min familj.. Oj oj oj, då skulle jag förmodligen bli osams med varenda kotte!
Jag skulle bli utpekad till Farmens bitch utan att blinka, det är jag helt säker på;-) Men tänk va kul ändå, att delta i ett sånt program! Kanske ska söka till nästa år?
Ja för hemlängtan till familjen skulle nog ändå vara det värsta, men då har jag å andra sidan nära hem om jag skulle få panik och inte klara mej utan dem! Fast å andra sidan kanske jag inte ens skulle få komma med, nä jag är nog ändå alldeles för "normal" för att delta i detta program;-)
Skulle du kunna tänka dej att vara med på ett sånt här program?
Jag kröp ner i sängen redan innan klockan 19.. Igår hade jag huvudvärk hela dagen, men trodde då att det berodde på för mycket rödvin kvällen innan. Men nä så var nog ändå inte fallet.. Somnande som en klubbad säl innan 22:00 och sov 8 timmar inatt! När hände det sist?
Hela dagen idag har det stuckit och värkt i hela kroppen och huvudet har känts som en stor jättemelon...
Känner mej lite febrig, men ändå inte. Mår ändå piss... Ja ja, vi får väl se hur natten blir! Tror att mycket sömn och vatten kan hjälpa till så jag mår bättre! Ja för någon feber vill jag absolut inte ha nu, nä det vill man väl förresten aldrig ha....
Och JA jag har fått en finne på mitt ögonlock... Kanske är jag ändå inte så "normal" som jag tror att jag är;-) Gött att få finnar lite här och var när man snart är 35(!!) år. Gött att man får finnar nu när man aldrig haft det när man kanske skulle haft dom, 20 år försen liksom... *hakel*

3 kommentarer:

  1. Du får absolut INTE sluta att blogga, bry dig inte om konstigheter som vad andra skriver, dom är bara avundsjuka. Jag håller på dig !!

    SvaraRadera
  2. Sluta inte blogga. Du är bäst!

    SvaraRadera
  3. Jag var faktiskt på casting för Farmen i maj förra året. Dock var jag nog för normal, men så sålde jag inte mina sämsta sidor heller. Hehe...Då hade jag lätt platsat!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!