söndag 18 januari 2015

En spontandejt!

Igår eftermiddag satt jag här och var skitig från topp till tå! Helt plötsligt bestämdes det at vi skulle på spontandejt till Markus och Martina! Grabbarna hade kommit på att de skulle laga hemmagjord pizza och så fick det bli!
In i duschen och på med smink och så iväg!
 Hemmagjord pizza alltså! Såååå sjukt gott! Det slår köpt pizza med hästlängder!
Grabbarna kan om dom vill och samarbetet i köket var grymt! Jag la mej i bara i en gång! Bra gjort för att vara mej;-)
 Min fina vän Martina också kallad lillasyster! Ja för det är vad hon är, precis som min lillasyster! Vi är så väldigt lika och jag tror banne mej att hon vet det mesta i mitt liv! Lövlie!
Kortleken togs fram efter maten och vi spelade poker, eller nja det heter visst något annat. Men det kommer jag inte ihåg...
Åh va kul det är att spela kort! Speciellt när man vinner!;-)
Att vi mitt i spelet fick sära på barnen som slogs, ja det är smällar man får ta... Ja för jösses så uppspelta dom var....
 Hur många gånger fick vi inte höra att vi spelade kantigt? -Men så kan ni ju inte spela...
Men hur kantigt vi än må ha spelat, så vann både jag och Martina en varsin omgång och grabbarna NOLL gånger!;-) Fasen va grymma vi är, synd att vi inte spelade om pengar. Ja för då hade jag nog varit ett par hundra rikare idag!;-)
 Se inte så sura ut grabbar... Ni kommer också lära er spela kort en dag! Vi kan lära er om ni vill!;-) *fniss*
 Det här med att ta en selfi är inte alltid det lättaste och man blir inte alltid så snygg! Ha ha, som det här kortet tex... Jag lyckades bra där med min snygga min;-)!
 Vaknade efter 8 imorse... Som vanligt kan jag inte sova när jag får... Frustrerande är det! Men ändå så fruktansvärt skönt att ligga kvar i sängen och dra sig, slå på TVn och kolla på nyhetsmorgon utan att behöva gå upp och stressa iväg!
Förra helgen bar vi upp frukosten till TV-rummet, barnens önskan var så klart att även denna söndag äta där!
Ner och fixa och bära upp! Så mysigt! Kul att göra en sån liten grej, men som uppskattas så mycket! Där ser man, att man inte alltid måste göra så jättestora saker bara för att det ska uppskattas från kidsen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!