fredag 2 januari 2015

Ut med det gamla, in med det nya!

Äntligen har vi börjat vår förvandling i sovrummet! Nu ska de gamla 70-tals sovrummet ut och ett nytt och fräsch 2000-tals sovrum in!!!
Så här såg det ut för exakt 9 timmar sedan!
Fy fasen vad jag INTE kommer sakna det, nä inte för en sekund...
Åh maj gad va kläder jag har... Bara att få ut alla mina kläder tog väl si så där en timma! Jösses... Kanske vore det läge att rensa nu? Ja ja, vi får väl se! Kan ju vara bra att ha si så där 40 klänningar, 20 par brallor och 1000 tröjor!;) Man kallas ju inte hamster för inte liksom...;)
Under dagen har vi rivit ut alla fula garderober och dragit tabeter... Det var faktiskt riktigt roligt och alla hjälpte till! Perfekt med barnarbete ju!;)
Nu är alla tapet nerrivna, renoveringstapet är uppsatt och imorgon ska Jonas åka och köpa virke som vi kommer att sätta upp på väggen där vi kommer att ha vårt huvud! Rubust vitt virke, det är grejer det!
Sedan ska det köpas garderober, säng(!!) Gud hjälpt med... Det är verkligen en hel vetenskap för att köpa säng, mjukhet, hårdhet, färg, form och tusen andra saker... Golv ska läggas och tapeter ska sättas upp! Sen är det de roligaste kvar, piffet och att få flytta in!
Just nu har vi våran säng uppe i TV-rummet! Alltså det är ju supermysigt! Gillar att sova under snedtak, de är ju så ombonat! Kanske tar vi det här rummet istället som vårt sovrum?!;)
Fick frågan om vi ska köra på röda sametstapeter och speglar i taket i vårt "nya" sovrum?! Självklart och så ska vi oxå köpa en ny kamerautrustning med filmkameror! Sen så kan vi "sova" väldigt gott! *skrattar hysteriskt mycket och hoppas att ni fattar att jag är ironisk. Ja man vet ju aldrig!*
Nä färgen vitt kommer nog att dominera helt klart! Eller färg och färg, enligt mina kids är inte vit någon färg... Det är bara så fruktansvär tråkigt... De tycker vi har alldeles för lite färg i vårt hus!;)
Fortsättning följer....

3 kommentarer:

 1. Åh det är ju så kul med förändringar och piffet är ju det bästa. Vi har projekt trapp att ta tag i, inte lika kul som sovrum men det än dags nu. /M

  SvaraRadera
 2. så spännande med sovrumsrenoveringen. hoppas du visar efter-bilder. vi är på hugget att renovera vårt sovrum, också. och vi får flytta in allt i vardagsrummet och sova där. det kommer att gå, det med.
  lycka till med renoveringen!
  stella

  SvaraRadera
 3. Gud va härligt och kul att få göra om ! :)
  Visa mycket bilder för guds skull !!
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!