onsdag 14 januari 2015

Dagens:

Dagarna går och dagarna består! Nä vilken början på ett inlägg, det lät ju lite för poetiskt för att vara jag!;-)
Istället kör vi dagens, det var alldeles för länge sedan! Mycket är inte bara dagens, utan veckan/veckors dagens också kan man nog säga! ;-)

DAGENS:
 • CHOCK: Ställde mej på vågen imorse... Har inte vägt mej sedan i augusti.. Den gick i taket och jag fick en stor CHOCK! Visste att jag hade gått upp i vikt, men inte så mycket. Håll i er nu mina damer och herrar... Jag har gått upp *skäms som en hund, men jag har ju allt som oftast inga hemlisar för er, så jag säger det med skamsen röst* 10(!!!!!) jävla pannor på ett år! Finns det något annat än säga än orden, FY FAN! Så illa har jag väl inte levt? *bölar en skvätt*
 • KONSTIGA: Var plötsligt hemma helt själv efter jobbet idag! Kidsen var på träningar och lekte med kompisar och jag var helt ensam hemma! Den känsla, den är konstig, nästan lite knäpp...
 • GJORDE: Ställde mej på Mr Dick och trampade i det trögaste i 45 minuter och körde min älsklingsapp (7 minuter) som jag gör varje dag! Har kommit igång med träningen igen, vilket är såååå skönt!!
 • TRISTASTE: Vädret.. Seriöst, vad är detta för en vinter? Regn, snö, kyla, plusgrader och mörker.. BLÄÄ!
 • HATAR: Tänker ständigt på våran älskade vän som kämpar mot den där jävulska skitsjukdomen cancer.. Hatar cancer, HATAR!
 • SKÖNA: Ligger en dag efter.. Alltså jag har trott hela dagen att det är tisdag! Hur skönt är inte det att inse att det redan är onsdag idag!!?!
 • SAMVETE: Känner att jag inte riktigt räcker till.. Skulle vilja vara ännu lite mera med mina barn... Samvetet gnager ständigt, undra vad och hur man gör rätt? Kommer man någonsin veta det? Eller bryr dom sig ens? De väljer ändå att leka med kompisar än att vara med sin tråkiga morsa...;-)
 • PIGGARE: Så fort vi vände blad till år 2015 så var det som om någonting hände i min kropp! Jag är så grymt mycket piggare nu! Känner mej glad, pigg och positiv!
 • UNDERBARA: Min älskade mans kommentar när jag klev ut genom duschen naken (Ja alla är väl nakna i duschen, men ja ni fattar!;-)) och han ba: -Men du, det syns verkligen INTE att du gått upp 10 kg....
 • FÖRSÖK: Att inte äta så mycket kolhydrater! Det går hur fint som helst! Istället för pasta, potatis och ris käkar jag keso, haricoverts, vitkål och sallad!
 • TANKE: Ska livet vara så här? Känns som om man dygnen bara består av jobb, sova, äta och skita...
 • KNÄPPA: Skulle lätt kunna ställa klockan på 2 på natten bara för att få snooza den! Knäpp? Ja! Men jag ställer klockan nästan 1 timme före jag ska kliva upp bara för att jag vet att jag får snooza den! Det är så underbart att bara få stänga av klockan och fortsätta sova med gott samvete.. Kanske skulle jag istället sova den där timmen, ja för det är ju i alla fall samanhängande sömn. Men det är ju sååå skönt att snooza!;-)
 • SUCK: Seriöst, mitt hår! Mitt kära hår blir bara gråare och gråare, dessutom är dom hårstråna som växer ut korta och tjocka! Kommer jag snart att ha stubb med grått hår?
 • LUNCH: Åt makrill på burk med tomatsås, 2 kokta ägg och keso! Smaken är som bekant  som baken, men jag älskar den kombon!;-)
Dagens bild blir dessa svettiga härliga bilder på mej!;-)
Jag bjussar på att det ni ser i mina armhålor är en 7 dagars gammal stubb... Alltså att var tvillingsyster med kulstöterskan Svetlana är fasen inte alltid så himla lätt... Den där hårväxten alltså, GAAAA!!

5 kommentarer:

 1. Släng vågen!!!
  Hade du inte sett siffran hade du inte fått ångest. Right...?

  Kram M

  SvaraRadera
 2. Alltså jag vågar tro att det är som din man säger. Tycker du ska kasta vågen långt åt pipsvängen!!!!!
  Kram och heja på dig

  SvaraRadera
 3. Haha goe dig, håller med, kasta vågen och använd kläderna som måttstock. Kram på dig

  SvaraRadera
 4. Du har fått mera muskler och dom väger ! :)

  SvaraRadera
 5. Makrill, keso och kokta ägg är en av mina favoritluncher!!!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!