tisdag 13 januari 2015

Den lyckan!!

Igår var jag och Fabian hos tandläkaren! Ja även där har vi klippkort.... Dock kanske inte lika roligt klippkort som på ikea, men livsviktigt! Ja för bra tänder är något som man verkligen måste vara rädd om och det är vi! På eftermiddagen var det Douglas tur, även det besöket gick bra, men då fick Jonas följa med! Ingen tandställning som det ser ut hitills tack och lov! Ja för det vill Douglas absolut inte ha, inte en gång till;-)
Igår stod det flourlack på att göra listan! Det är nemas ploblemas för Fabian att hoppa upp i stolen, lägga sig och gapa! Han gör det och är hur lugn som helst! (Annat var det ju med Alfred sist vi var där... När han sprang ut ur undersökningsrummet och skrek tills jag fångade honom ute på parkeringen, men ja det är en annan historia;-))
Vi var inne hos tandsköterska i ungefär 2 minuter och har man varit så duktig får man också någonting! Alltså den lyckan man såg i Fabians ögon när den underbara tandsköterskan (ja hon är verkligen UNDERBAR! Det finns som sagt tandsköterskor och tandsköterskor och den vi har är sagolik!!) tar fram den lilla asken och man får välja en sak ur den! Den lyckan! Att han dessutom fick syn på att de hade precis just DEN ringen han ville ha, ja den lyckan går knappt att beskriva!
Den söta lilla ringer sitter nu runt hans lilla finger och glänser så fint! LYCKA för en 4-åring!!

1 kommentar:

  1. Så härligt!! Ja en sån ring valde Nemo sist vi var hos tandläkaren, lyckan! Och era garderober blev ju sååååååå fina!!!!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!