lördag 3 januari 2015

Sneak peak....

Renovering, renovering, renovering och oj så bra det blir!
Jag är inte alls delaktig... Jag tittar faktiskt mest på och har tagit på mej rollen som arbetsledare! Ja en sån roll som innefattar fixa mat, servera öl, koka kaffe och bestämma hur det ska se ut! Ja någon måste ju ha den rollen oxå!;) Jo då jag har väl bidragit med lite, men bara pyttelite. Spacklat några väggar och hål! Jag borde ju ha stenkoll på detta med målning, tapetsing och spackling. Med tanke på att jag har målarblod i min kropp! Typ 1/8 del! (eller hur stor del blir det förresten?;)) Japp för min kära lilla morfar har arbetat som målare i nästan hela ditt liv och håll i er! Han har jobbat för Carl Jan Granqvist massor av gånger! Carl Jan ville ha min bästa morfar när det skulle göras något ute på herrgården i Grythyttan! Det är banne mej coolt, skitcoolt! Precis lika cool som min lilla morfar är!!!;)
Just nu är träväggen uppe och även en del av tapeten!
Tapeten "hittade" jag ute i garaget... Den köpte vi för säkert 4 år sedan och tanken var att vi skulle ha den på övervåningen. Men den renoveringen blev inte av! Då får den istället nu sitta på sovrummets väggar och JA jag älskar den! Den passar superbra ihop med den grova väggen!! Det händer liksom lite med det där mönstret! (Kitchig och där sparade vi många hundralappar som vi nu istället kan köpa piff för! He he, det gäller att vara smart!;))
En liten sneak peak på vårt blivande "nya" sovrum! Visst blev det grova vita virket bra? Själv älskar jag den rubudta stilen!
Och JA vi har fått hjälp av Jonas supersnälla farbror Sören och Jonas bror Krille! Älskar när man kan hjälpa varandra! Ge och ta, det är mitt motto!;)

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!