fredag 2 januari 2015

Nyårsafton 2014-2015!!

Dagarna går fort när man har roligt! Det kan man säga att vi haft! Igår tog vi en rejält härlig slöardag! Nä då jag var inte så sliten, men väldans trött!;-)
På nyårsaftons dag träffade vi våra härliga vänner som vi brukar fira nyår och midsommar ihop med! Vi har faktiskt varit med några av dem i 12 år och firat! Tradiotioner är till för att hållas och jag äskar att träffa dessa vänner!!
Vi träffades i pulkabacken, grillade korv och gick tipspromenad! En perfekt början på nyårsafton!
Sedan gick vi hem och vilade upp oss lite! Grabbarna gick till våra vänner och bastade och jag fick lite egentid och kunde göra mej snygg!;)
Jag fick en underbar klänning av Jonas i julklapp från Plain Vanilla som jag hade på mej! Älskar den och kände mej så snygg!;)
Klockan 17:30 slöt alla upp igen och vi alla 4 familjer började vår nyaftons kväll med bubbel och plockmat! Så gott!
När vi satt och väntade på maten tog vi lite selfis jag och Jonas! Han har börjat lära sig att vara med på kort nu min käre make!;)
Att han sen inte kan vara så "normal" på korten, tja varför vara normal när man kan göra grimaser liksom!;)
Maten, den underbara maten! Gud va gott!
Vi hade delat upp det så att vi alla hade gjort något var! Våran lott föll på efterrätten som Jonas hade fixat kvällen innan! Han kan om han vill!;)
Tolvslaget kom och för en gångs skull var vi faktiskt lite i god tid och hade hällt upp bubblet innan tolvslaget och alla gick ut för att titta på de vackra fyrverkeriet! Några var lite mer rädda och ställde sig tryggt i dörren!;)
Sedan dansade vi! Hade musikqviz, pratade, drack mer bubbel, sjöng och hade sååå galet kul!
Jag är så glad och tacksam att vi har dessa vänner i vårat liv! Dock saknade vi en vän som annars brukar vara med! Men vi filmade oss och skickade hälsningar till honom när han låg på sjukhuset!❤️

Ibland låtsas vi vara normala, men fy så tråkigt det är! Så vi gick tillbaka till att vara oss själva igen!;) he he!
När klockan var över 3 på natten tackade vi för oss och begav oss hemåt med hjärtat full av kärlek!❤️
På natten kom Jonas med förslaget att alla kunde komma hem till oss och käka brunch!! Så när alla hade vaknat kom de till oss och vi dukade upp ett bord med allt från pannkakor, mackor, bacon, äggröra och massa olika korvar! Såååå gott dagen efter!;)
Sedan slöade vi, barnen lekte med kompisar och vi bara var och njöt av en perfekt start på 2015!!
Välkommen 2015, nu ser vi fram imot ett härligt år tillsammans!!❤️
Hade ni ett bra nyår?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!