tisdag 6 januari 2015

Det är skillnad på killar och killar...

Julen håller på att städas bort i glashuset på Bokgatan! Sååå mysigt det är när man tar fram alla mysiga stakar och tomtar och man tänker att detta kommer jag aldrig att tröttna på!
Men se, nu har fru Grunditz redan tröttnat... Det är dammigt och mörkt, så nu ska de bli rent och fint igen och framförallt ljust! 
Jag ändrade lite på lamporna och hittade en vit skärm i mina gömmor! Så krukor och lampor fick byta färg från svart till vitt!
Grabbar alltså... Hade familjen inte varit hemma nu när jag städat bort julen så hade dom heller inte märkt något, det är jag helt säker på...
Men det är skillnad på killar och killar! Den enda som påpekat något här hemma är Alfred som flera gånger sagt hur fint det blir och att det blir jättefint med med den vita skärmen! Han har även påpekat detta till både mej och sin far! Åh va jag älskar sån uppskattning! Kan nog räkna på min hand dom gånger
jag bytt gardiner, krukor och lampor och Mr Grunditz in her self aldrig har sett det förrens jag påpekat det.... Typiskt män va?;)
Jag håller på att städa grabbarnas rum som är som om bomben slagit ner där... Ordning och reda? Ja vad är det...?
Alfred klippet, klistrar och syr en hel del! Stänger in sig på sitt rum och låter fantasin flöda! 
Även där går han imot strömmen lite med att vara kille! Nä alltså nu sätter jag inte in pojke och flicka i olika fack, men ja ni hänger med va?;) (Ja ja, jag får nog förklara mej lite bättre vid ett senare inlägg så att detta inte missuppfattas!!!!;))
Alltså hans fantasi och hans skapande! Jag älskar det och jag hoppas verkligen att han håller i detta hela sitt liv och utvecklas till något slag av designer!
Hittade denna väskan som han hade klippt och häftat ihop! Alltså hur söt är den inte? Nästan så jag ska fråga honom om han kan sy en egen till mej!!! Älskade lilla filur! 

1 kommentar:

  1. Snygg väska!!
    Jag gjorde din fläskkotlett i ugn i går igen, den med soja, sambal oelek, grädde mm. Jädrans god är den, och superenkel!!
    Kram J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!