måndag 5 januari 2015

Det var nästan som att checka in på ett SPA-hotell!

Igår eftermiddag tog vi lite semester från renoveringar och kidsen och styrde bilen mot Värnamo! Utanför Värnamo har våra härliga vänner (som vi typ träffar alldeles för sällan och som är Douglas gudfar och gudmor!) en fantastisk stuga!!
När vi gifte oss blev Emma och Marcus tilldelade till sig januari månad och på schemat stod det vinterfiske! Januari förra året kom och så även gick hela året och vi fick liksom aldrig till det där vinterfisket! Men se, den som spar han har och istället blev våran månadsdejt i år istället och istället för vinterfiske, blev det bastu, bad och middag!
Så här vackert var det när vi kom dit igår kväll! Månensken rakt ner i skön och JA jag är faktiskt glad att vi inte valde att vinterfiska... Jo för det kanske hade blivit en aningens kallt och blött med tanke på att isen inte fanns;-)
Vi fick "checka" in på vårt rum där det väntade levande ljus och en badrock, tofflor och handduk! Det var ju nästan som att checka in på ett SPA-hotell ju! Lövlie!
Från "vårt" rum speglade sig månen rakt ner i sjön och vyn var sagolikt vackert! Det var nästan som i en saga!
Vi hoppade in i den vedeldade bastun som ligger precis vid vattnet och det var precis vad jag behövde efter en hel dag som jag gått och frusit! 
Vi bastade läääänge och varmt blev det! Så för att kyla ner oss lite tog vi ett dopp i sjön, inte bara en gång förresten utan hela 3(!!) stycken dopp blev det till slut!
Om det var kallt? Åh fy tusan ja! Nästan så man frös till is när kroppen mötte det iskalla vattnet! Man kände att man levde om man säger så!;)
När vi kom in väntade det en dundermiddag i Italienst tema! Det var inte bara en rätt, inte heller 3 rätter! Nä utan hela 5 underbart goda rätter! Alltså smaklökarna jublade i våra munnar! Så lyxigt att bara få sätta sig ner och äta av den här fantastiskt goda maten, dricka gott vin och prata med härliga vänner! Fy tusan va underbart!
Grymma kockar som fixar och grejar i köket medans vi bara fick sitta på våra tjocka rumpor och blev serverade som kungar! Life is goooood!;-)
Efter maten slog vi oss ner i soffan, åt ostbricka, drack rödvin och pratade ännu mer! Varför i herransnamn ska det vara så svårt att ses lite oftare för??? Nä det måste vi ändra på! Punkt och slut!
Emma är en helskön person med hjärtat på rätt ställe! Hon har sån humor och satt och berättade med härlig inlevelse om allt från bilfärder till andra bilfärder och vi skrattade så tårar och kiss sprutade!;-)
Innan klockan slog 12 låg vi i våra sängar och våra magar stod i fyra hörn och sen somnade vi gott!
Imorse när jag drog upp persienen mötte mej denna syn! Alltså det var nästan så att jag fick bita mej i armen för att inte tro att jag drömde! Alltså vatten, solsken, kyla och ledighet! Ja bättre kan det banne mej inte bli!
Det gick som ett lyckorus genom hela kroppen när synen på detta mötte mej! Tänk att få vakna upp till detta varje morgon, jädrans va lyckos dom är!
Vi åt en supergod frukost! Satt och pratade ännu mer och bara njöt att vi bara kunde vara! Kunde vara vuxna, inte springa och leka fredsmäklare, torka någon i rumpan som bajsat eller någon som råkat hälla ut hela sitt glas mjölk över heeeela golvet... Vi bara njöt!!;)
Sedan satt vi oss på oss kläderna och gick ut på en härligt uppfriskande PW! Åh va skönt det var! De berättade en hemlis för oss i julas när vi sågs och detta fick vi ju lov att kolla upp!
Lovar att berätta om hemlisen sen!;-)
Härligt rosenfärgade på kiderna när vi kom tillbaka till stugan igen! Och så konstaterade vi att vi måste ha grymt bra smak Emma och jag! Kolla in våra snygga leomösor! Skitsnygga ju!!!;-)
Tusen tack snälla Emma och Marcus för ett fantastiskt dygn tillsammans!!❤️❤️❤️

3 kommentarer:

  1. Vilken härlig kväll! Vi spenderade kvällen hemma med goa vänner och även om barnen var med så hade vi supertrevligt och de höll sig rätt lugna :) Borde umgås mer och jobba mindre,
    kram j.

    SvaraRadera
  2. Men Gud vad härligt, jag vill oxå!!!!!

    SvaraRadera
  3. underbar helg! härligt med såna vänner som fixar en lyxig bortskämd samvaro. om gäster skulle saknas nångång ställer jag upp! hihi…
    stella

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!