onsdag 20 augusti 2014

Tänk...

Att för bara 5 veckor sedan vid just denna tidpunkt på dygnet, satt vi ute under bar himmel och hade precis slagit ner våra rumpor i stolarna och skulle äta kvällsmat! Klockan 21:30 var helt normalt att äta sin kvällsmat på... Ljumna vindar som strök vårat år och en underbar värme som sakta sjönk i temperatur undan för undan! Kvällsolen som låg och lyste på en vacker klarblå himmel och svalorna som flög högt i skyn och sjöng så vackert!
Det var ljust ute oxå, ljust och varmt till långt in på småtimmarna!
NU, precis idag har kvällsmaten intagits för fleeera timmar sedan och det är mörkt, kallt och fuktigt ute. John Blund har varit och besökt barnen för länge sedan och jag själv ska snart oxå krypa till kojs under de varma täcket och värma mina frusna tår
Bilden blev lite orättvis.. För det är MYCKET mörkare än vad som kom med på bilden.. BÄCKSVART närmare bestämt...

Jag tror jag blir lite deppig, ja för det är väl klart som korvspa att man nästan blir det, trots att vi hade en sådan grym sommar...
Jag skulle kunna leva om den här sommaren flera gånger om. Den här sommaren ligger på min 5 topp-bästa-sommar-ever!!
Tänk vilka kontraster, i samma land, inom 5 veckor!!! Men de är väl kanske det som är tjusningen med att bo i just Sverige? Dessa kontraster... Eller?
För 5 veckor sedan satt jag i en sval sommarklänning och drack kallt rosè under en bar himmel med 25 grader varmt ute. NU sitter jag i soffan med en tjock morgonrock, blek och med stelfrusna tår...
Jag tänk dessa kontraster... Tänk...
Men å andra sidan har ju hösten sina mysstunder oxå... Massor av ljus och och och? Öh nä nu kom jag inte på mera saker...;-) Men levande ljus är ju mysigt!?!;-)

2 kommentarer:

  1. I somras kändes det som att man skulle gilla när hösten kom, men den kom alldeles för tidigt och alldeles för snabbt. Så jag gillar den inte alls!
    Ha en bra torsdag //Kram J

    SvaraRadera
  2. Ja mysigt med tända ljus. Men det gick väl lite väl fort tycker jag :( Du får säga åt mannen din att värma dig :) Kram kram!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!