fredag 22 augusti 2014

En riktig fredagsfeeling!!!

Hur fort sprang den här veckan iväg då? Vääääldigt fort om ni frågar mej;-)
En vecka på det nya jobbet och det känns galet bra! Har lärt mej massor, men jag har vääääldigt mycket kvar att lära, men det är så kul att lära sig helt nya saker här i livet, i löööv!
Så här har jag sett ut större delen av veckan då jag varit ute i produktionen för det mesta för att lära mej vad allt innehåller och hur vi jobbar med det....
Ha ha, nej det är inte på operationen jag jobbar, utan med salvor, shampoo, linement och lotion. Så det gäller att vara ren och fin där inne med hårnät, vita träskor och gröna kläder som vi kallar pyjamas! Ja det är helt underbart att gå runt i pyjamas hela dagarna, lite som att ha pyjamasparty hela veckan lång!,-)
Men nu är jobbkläderna uthoppade och jag har tagit helg! Den första riktiga fredagsfeelingen på läääänge och det är ju så underbart med fredagsfeeling!
Och min mage pirrar galet mycket efter att ha fått ett hemligt SMS från min käre make tidigare idag... Hemligheter är på G och jag som älskar hemligheter håller på att dö av nyfikenhet... Men jag får visst vara så snäll och vänta ännu en vecka på mer hemligheter!! Wiiii!!!
Välkommen du kära fredag!!!

1 kommentar:

  1. Hej. Jag måste fråga dig vad du har för utbildning eftersom du har jobbat med olika jobb. Ha en trevlig helg. Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!