måndag 18 augusti 2014

Spända!!!

Dessa 2 är otroligt spända för morgondagen. Det bodde ungefär 3000 myror i deras brallor och ett helt fjärillsbo i deras magar innan John Blund lyckades komma och strö sömn i deras små ögon!
Imorgon är det en STOR dag, speciellt för Alfred. Ja för imorgon blir han stor på riktigt! Ja för börjar man skolan, förskoleklass. Ja då börjar man minsann bli stor på riktigt!
Minns den dagen så väl då Alfred var 1½ år gammal och började på förskola och var den vildaste babyn på hela förskolan som hängde och slängde i varje gardin. Idag har han lugnat ner sig och är verkligen skolmogen lite pojk  med is i magen!
Douglas börjar 3:an. Fatta att jag har barn som går i 3:an???? Jösses. Det känns som om skolan börjar på RIKTIGT nu. På blodigt allvar med mer läxor, prov och nationella prov! *sväljer ner en nervös klump i halsen* Alltså det är nu jag ska börja plocka fram alla mina "baskunskaper" i geografi, historia och matte som jag älskade så där underbart mycket när jag gick i skolan.. Ojsan nu ljög jag visst. Jag tror nog det kommer bli Douglas som kommer att lära mej under dessa år i både det ena och det andra;-)
Imorgon kommer inte jag att följa med Alfred på hans första skoldag. Nä för det ska Jonas göra och det gör faktiskt ont i hjärtat och jag snuftar lite för mej själv... Jag VET!!! Så klart ska man dela på sånt där och det är ju så klart lika viktigt att Jonas följer med som jag. Men jag har ju ALLTID varit med på alla inskolningar, första dagar i skolan och allt sån där. Så ja det är klart, då känns det i mamma hjärtat att inte kunna följa med imorgon på Alfreds upprop i skolan....
Men jag är säker på att jag kommer få massa info om dagen när jag hämtar imorgon, helt säkert från 2 sprudlande glada pojkar!;-) Och jag ska be Jonas bombadera mej med kort som han tar både innan, under och efter skolan. Ja för det skulle jag ju ha tagit! Sedan får han uppdatera mej hårt på telefonen!;-)
Nya kläder är inköpta inför skolstarten och de har jag lagt så fint på bordet till boysen så de bara kan hoppa i dem imorgon bitti!
JA jag curlar med barnen och Jonas.. Jag lägger allt som oftast fram kläder inför morgondagen. Ja, sån är jag... Ibland curlar jag för mycket, ibland curlar jag nog för att just jag själv är så bekväm och ibland curlar jag bara för att jag vill och är snäll. För att slippa de där jobbiga diskussionerna som det annars kan bli på morgonen om kläder och annat smått och gott...
Och hur det gick för mej på min första jobbdag? Såååå bra! Trivs redan som fisken i vattnet!! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!