måndag 18 augusti 2014

Det här med att säga TACK!!!

Miljoner TACK till alla er som kommenterade igår om mitt nya jobb! Jag blir alldeles varm i hjärtat av era grattis och lycka till!!
Nu är jag på väg på min "riktiga" jobbdag och sitter och dricker mitt morgonkaffe för att få dessa trötta ögon att vakna till liv;-)
Jag är ju en person som är en gnutta skrockfull av mej. Jag lägger tex aldrig nycklarna på bordet, går under en stege och spottar 3 gånger över axeln när jag ser en svart katt gå över vägen och mycket mycket mer. Ja listan kan bli lång...
Jag säger hellre aldrig tack när jag får ett lycka till med något, det ska visst betyda otur.. Men nu är det gjort, jag HAR sagt TACK när någon önskat mej lycka till med det nya jobbet och det känns galet bra. Så nu är det väl bara att vänta, ska det bära eller brista? Jag får tänka på att det förhoppningsvis betyder TUR just nu istället, det kan ju vara så att det oxå kan betyda tvärt om, eller hur? ;-)
Man kan kanske inte gå omkring och vara skrockfull hela tiden, det kan ju oxå bli lite jobbigt i längden. Är du skrockfull?
Nähä, dax att dra på sig jackan och bege sig ut i morgonkylan! Jag är galet pirrig och såååå glad!!

1 kommentar:

  1. Inte ett dugg skrockfull... lägger ofta nycklarna på bordet, bryr mig inte om jag går under en stege, spottar aldrig efter katter. Kanske därför jag är som jag är ;-)
    Hoppas du hade en bra första dag på jobbet. Kram J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!