tisdag 12 augusti 2014

Kan jag så kan du!!

Jag har ju delat med mej ganska mycket av min träning, min viktresa och min mat... Jag älskar att träna och jag älskar när jag når mina mål! Jag älskar att peppa andra och när jag bloggar om min viktresa och träning så är det inte alltid för att visa upp hur duktig jag har varit utan oxå för att peppa och visa att kan jag så kan du!
Just nu har träningen och kosten få stå lite åt sidan. Ja dels har det varit semester och visst jag har tänkt på vad jag stoppat i mej och jag har tränat. Men inte i den mån som jag egentligen behöver för att må så där riktigt bra! Nu har andra saker tagit sig in i mitt liv och därför har jag inte orkat med varken träning eller kost på några veckor. Nu har jag fullt upp med att bara vara, hålla huvudet uppe utan att sjunka som en stor sten.. Men jag vet att snart är jag där igen, där jag mår som allra bäst när jag tränar en gång om dagen och tänker på vad jag stoppar i min kropp!
Iallafall så måste jag dela med mej av ett några fantastiska rader som jag fick häromkvällen av en otroligt grym tjej som lilla jag har kunnat inspirera till att träna och äta rätt och jag bli sååå otroligt glad och STOLT över denna tjejen! Hon menar på att när jag skriver här på bloggen och på instagram: Kan jag så kan du, det sporrar henne till att träna mer!
Tidigare i våras kom denna tjej fram till mej och berättade att hon blev så otroligt taggad av en bild som jag lagt ut på mej själv när jag var lite mulligare och sedan en efterbild på hur jag ser ut idag. Hon berättade att hon såg sig själv i den bilden på den mulliga bilden och blev otroligt sporrad och skulle ta tag i sitt liv!
I mejlet jag fick berättade hon att hon sprungit sin allra första mil någonsin i förrgår, gått ner 12 kg i vikt under våren och sommaren, är grymt taggad och att kläderna börjar bli förstora!!!
Att hon blir otroligt peppad av mina inlägg på bloggen och att jag är så skön och ska fortsätta vara just den jag är!!
Jag blev så otroligt glas att mitt hjärta tog ett spratt i bröstet! Tänk att lilla jag, en småländsk dalkulla kan inspirera så mycket! Jag tackar och bockar och lovar att dela med mej mera av min träning i fortsättningen! Både mina träning och mina mål som jag har satt upp!!
Tack snälla söta A för dina  HÄRLIGA ord! Du är GRYYYM!!  Dessa rader som du skrev till mej tar jag med mej och stoppar långt in hjärtat och tar fram när det blir så där fruktansvärt jobbigt nästa gång jag ska ut på ett långpass i joggingdojjorna och när det där extra pannbenet måste skruvas dit för att orka de sista kilometrarna som jag bara måste klara!!
Återigen: Kan JAG så kan DU!!!

By the way... För er som aldrig läste artikeln som jag var med i Expressen hälsa tidigare i våras... Klicka HÄR så kommer ni till artikeln!

3 kommentarer:

  1. Bilden där du precis landat i sanden och håret flyger bakom dig är grym!

    SvaraRadera
  2. Heja dig vad bra du är och härliga flygande foton!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!