tisdag 5 augusti 2014

Från ett paradis till ett annat!

Vi landade i Varberg hos min pappa och hans sambo Ann-Britt i eftermiddag! Fika, en tripp ner på stan och lekparkshäng!
Åh jösses, att vara här är som att bo på hotell, man blir såååå bortskämd! Klockan 18 var maten serverad, bara att sätta sig vid dukat bord och äta av den underbara kycklingrätten och när vi ätit klart så bara satt vi och tallrikarna dukades bort! Oj oj, va lyxigt att bli så ompysslad! Så lite som behövs, men såååå mycket som de uppskattas!
Efter maten gick vi ner till socitetsparken och hängde på den stora lekplatsen där de fick härja fritt tills de tröttnade! Och jo då, lovar att de älskade att vara där även om man inte kan tro det med tanke på hur den här bilden blev ovan;)
Sedan gick vi på strandpromenaden runt fästningen och såg solen falla lätt och fint ner i havet! 
Vi valde att åka från ett paradis till ett annat idag! 
Alltså dessa solnedgångar, jag bara älskar kombinationen hav, kväll och sol och får inte nog av dem! Det är såna här kvällar som man åter frågar sig själv vad i fåglarna man bor mitt i mörkaste Småland för när man kan uppleva detta? Kanske skulle man inte uppskatta de lika mycket om man bodde så här? Kanske, kanske inte?
Fabian har din tjej här... Ja sin "extra" tjej när han inte är på dagis och har Nelly;) Tjejen heter Lykke och är Ann-Britts barnbarn och är lika gammal som Fabian, söt som socker!
När vi gick hemåt kom Ann-Britt på den mycket goda idéen att jag och hon skulle gå till hotell Havanna som ligger nästgårds med havet och ta en drink på takterrassen! Och de gjorde vi, satt där och njöt och tittade på solen när den tog ett sista andetag och dök ner bakom horisonten! 
Alltså de var så vackert att vi nästan tappade andan! Men nääää inga bilder... Min telefon dog, hur typiskt är inte det... *morr* 
Nu har alla krupit ner och lagt sig! Grabbarna sover självklart med morfar och de små chockade oss rejält ikväll när de somnade redan innan klockan 22:30, vi är nog på väg åt rätt håll. Imorgon somnar de förhoppningsvis ännu tidigare och snart är dom i fas igen!
Jag och Jonas har fått överta pappa och Ann-Britts sovrum där vi kommer sova som en prins och prinsessa inatt!
Lyxen att kunna åka upp och ner med huvudet och fötterna med sängen,  herreguuuud snart sitter väl Jonas ihop som en fällkniv som han åker upp och ner;) *hehe*
God natt och sov så gott, de lovar jag att jag kommer att göra! Ännu en härlig dag som jag kommer att stoppa med mej långt in i hjärtat!❤️

3 kommentarer:

  1. Underbart vackert!
    Man uppskattar det nog även om man bor där, men det blir nog lätt så att man sällan har/tar sig tid att verkligen gå ner till havet och bara sitta där och njuta...

    SvaraRadera
  2. Så underbart! Fina ni är på kortet! Hoppas att vi ses snart och får kramas <3

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!