söndag 10 augusti 2014

Selfie stick!

Igår bröt jag ihop, sen kom jag igen... Tog mej upp och hoppade in i duschen, sminkade mej och kände mej fin... Bara det gjorde att jag hoppade upp ett par pinnhål på må-bra-stegen!
Men alltså det är ganska tufft nu... Jag kommer förmodligen att bryta ihop många gånger den här veckan.. Gråta, känna mej liten och svag...
Alltså era kramar som jag fick från er igår! TACK! De värmde såååå mycket, precis vad jag behövde!
Jag har bloggen som en ventil, där jag skriver av mej saker och ting för att sedan kunna gå vidare. Det är så skönt... Men nu kan jag liksom inte ventilera så mycket som jag skulle behöva... En dag kanske jag kan berätta, men inte just nu. Jag är för svag för det...
Igår eftermiddag åkte jag till min bror och svägerska! Min käraste lilla underbara svägerska hade köpte en present till mej! Hon vet precis vad jag behöver och att jag älskar att ta selfies;-)
Denna är köpt på netto! En sån där pryl som man absolut inte kan vara utan;-) *fniss* Guuuud va smidig sak, älskar den redan!
Igår kväll kom våra underbara vänner Hanna, Affe och deras kids hit på mat! Så skönt att få vila tankarna på något annat och prata och ventillera, precis vad jag behövde just då!
Vänner är verkligen A och O i alla lägen, i både glädje och sorg! Vad vore jag utan mina älskade vänner?!
Selfie pinnen fick ju naturligtvis lova att testas och guuuud så bra det blev;-) Det här med att inte få med pinnen på själva kortet, ja det får jag nog mixtra och fixa med så att det blir en bra vinkel på koret! Nu kom pinnen med på korten, men det fastande oxå 2 otroligt snygga tjejer på kortet oxå!
 Att få låna morsans telefon och den otroligt roliga selfie pinnen är ju bara såååå fantastiskt roligt! Tror inte att jag kommer att få ha den där selfie sticken själv här hemma.. Och nä då menar jag förstås inte barnen, utan försås Jonas som kommer stå och posera med pinnen i högsta hugg och klicka för glatta livet på sig själv! *skrattar högt för mej själv* Nä förstås, nu var jag jäkligt ironisk... Han är nog den sista människan på jorden som skulle ta en selfie på sig själv... Han är ju inte som sin fru som älskar ta selfie;-) *harkel*
Glass är inte bara snuskigt gott, det är himleskt gott! Glass får mej att må så bra och glassen igår kunde torka mina tårar för kvällen!
Hanna älskar oxå glass, ja hon till och med älskar nog det ännu mera än vad jag gör och det säger ganska mycket HUR mycket hon älskar glass, speciellt Ben&Jerrys glass!;-)

3 kommentarer:

  1. Vad skönt att du har fina vänner som får dig att må bättre. Hoppas du också mår bättre o bättre. Kram / Berit

    SvaraRadera
  2. Haha vilken rolig grej :)

    SvaraRadera
  3. Hej, jeg har købt den samme stick, men kan ikke finde ud af at tage billedet når telefonen er på pinden - hvor sidder udløseren henne??? Tsk for hjælp :

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!