fredag 29 augusti 2014

Nu är dax för freeeeedagsmyyyys!!

Måndag, fredag, måndag, fredag... Ja det är ungefär så veckorna känns! Jädrar i min låda va fort veckorna går, det säger bara swiiiisch och så är det fredag igen!
Jag som älskar fredagar är ju så klart galet nöjd för att just den här dagen har kommit igen;-)
Tända ljus och mys!
Jag älskar verkligen mina små guldkorn som jag köpte på Ullared när vi var där i slutet av semestern. Brickan, de gulliga ljuslyktorna och den söta lilla "kronkrukan"!
Mina ögon börjar falla mer och mer för det här kopparfärgade! Så snyggt och passar både till svart och vitt!
Ikväll vankas det mys med min "lillasyster" Martina och hennes grabbar! Jonas är borta med jobbet på kickoff, så då får vi roa oss själva och det har vi inga som helst problem med. Men JO vi tycker det är skit tråkigt när han är borta... Och JA att ta detta bråk mellan grabbarna som STÄNDIGT uppstår helt själv, JA det är jädrigt tråkigt och PÅFRESTANDE...
Vi har hängt ute hos min mamma i eftermiddag! Jag har färgat hennes hemska utväxt och döljt alla gråa hårstrån och noppat hennes GIGANTISKA ögonbryn, så nu är hon snygg igen!;-)
Kelade lite med min lilla Kisse Elvis som fyllde 14 år i april... Han har gått och blivit en riktig tjurig gubbe och det är bara på hans vilkor som man får mysa och leka...
En jädra tur att han inte bor kvar hos oss mer för då är jag helt säker på att han hade varit ändå tjurigare, min lurviga feta kisse;-)
Han har alltid älskat att apporterat hårsnoddar. Jag har kastat och han har hämtat! Takterna sitter i ännu och vi tog en lekstund ute på gräsmattan, men sen blev han tjurig och visade tänderna och fräst;-)
Ha en riktigt mysig fredagskväll! Det vet jag att jag kommer att ha! Man har aldrig tråkigt tillsammans med Martina, ALDRIG!!! Hon precis lika knäpp som mej och pratar precis lika mycket som mej. Så ikväll är risken att syret i rummet kommer att ta slut och att vi kommer att prata på både in och- utandningen!;-)

2 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!