fredag 8 augusti 2014

Det var han som kom på den geniala idéen!!

I måndags morse när jag slog upp mina ögon hade jag varit på Ullared hela natten lång och sprungit. Ja iallafall i drömmarna;-) Jag sa detta till Jonas och han kläcker den geniala idéen att vi kanske skulle åka dit i mitten av veckan när vi ändå skulle till Varberg!
Alltså just då höll jag på att sätta mitt morgonkaffe i halsen! Min man kom med den iden, min MAN! Åh herrejesus, det var nog första gången och eventuellt sista, men ändå. Hur ofta kommer han med såna underbara idéer?;-)
Nej då, nej då... Så tråkigtt tyckte han faktiskt inte att det var... Jag parkerade honom vid vagnen, han kollade sin telefon och jag gick och plockade det vi behövde, han var så snäll så snäll och klagade inte en endaste gång faktiskt!
De var mycket folk där, ja trots ytan på Ullared så kändes det ändå ganska så trångt...Alla galna människor som bara MÅSTE fram till varje pris med just sin vagn, inte vänta på sin tur.. Gud sånt kan jag bli riktigt galen på...
 Men det skiter en galen shoppoholic i, ja att det är mycket folk alltså! Jag bara älskar att vara där, göra fynd, gå och strosa och köpa sånt där som man förmodligen annars inte behöver;-)
Jag var galet nöjd efteråt, efter att ha tillbringat nästan 4 timmar inne i de gul/blåa varuhuset!
Jag hittade en liten outfit till mej! 550 pickadoller för hela outfiten inklusive den skitsnygga gröna väskan! Kavajen, en mjuk och skön kavaj som man kan ha till allt och känna sig klädd och som är bekväm, 199 riksdaler, som hittat!Och brallorna, varför i fåglarna köpte jag inte dom andra 4 par färgerna som fanns, de sitter sååå galet skönt på!
 Kidsen fick lite grann oxå, några tröjor och byxor... Alltså hängselbyxorna i mitten till Alfred, sååå snygga! Ångrar även där att jag inte köpte några par till Fabian, 139 kr st!
Sedan blev det en himla massa bra att ha saker.. Och massor av underkläder och strumpor! Tror att våran tvättmaskin ÄTER strumpor, ja iallafall den ena av paret. Vet inte hur många omaka strumpor vi har? Och kalsonger går det åt, herrejösses va det går åt...
 Det blev förstås en himla massa bra-att-ha-grejer. Ja som lite ljus, brickor och lyktor! Älskar detta kopparfatet, blev blixtkär i det vid första ögonkast! Nu ska det bara piffas till lite och sedan kommer det att få stå och glänsa på köksbordet! 129 pix! Och de söta små ljuslyktorna med fjäril och trollslända på, varför i herrans namn köpte jag inte flera av dessa? 19 kr/st... Hade ju varit perfekt ha som gå bort presenter....
Sedan blev det så klart en herrans massa schamoo, balsam, deo, tvättmedel och allt som hör till de dagliga rengöringarna här hemma! Och snygga badlakan och handdukar!
Summan för kalaset hamnade på 4128 kr... Och inget av alla inköp ångrade jag, allt var för en  gångs skull väldigt genomtänkt! Nu suger det i den där shoppingtarmen igen, har lovat mej själv att jag ska försöka ta en tripp dit igen innan jul! Ja det tar ju bara dryga timmen att åka dit, så det är ju inga direkta avstånd...
Kidsen stannade kvar hos morfar och Ann-Britt i Varberg när vi var där och stannade över natt tills igårkväll. Så vi hade barnfritt en natt och kunde då lugnt plocka upp våran giganstiska packning från semestern och få lite semester i våra öron ett dygn;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!