söndag 3 augusti 2014

10,89 mil!

Jag hade ju som mål att röra på mej en gång om dagen under semestern. Målet misslyckades, men jag kom iallafall ut varannan dag på både PWs och löpturer!
Jag tänker att jag absolut inte ska bli besviken på mej själv utan tänka: Allt är bättre än inget! 10,89 mil lyckades jag skrapa ihop i mina joggingdojjor och 10,89 mil är så mycket bättre än 0 mil!
Det har ju oxå varit århundrades varmaste sommar, juli månad har varit extremt varm. Men jag har ändå tagit mej ut på morgonen och dom mornarna jag inte tagit mej ut, har jag kommit ut på sena kvällen när de svalnat av lite!
PW varvat med löp är en bra grej! På mornarna när jag är så där stel och har väldigt svårt att bara stiga rakt upp ur sängen och snöra på mej löpardojjorna och springa. Har jag gått 3 km och sprungit de 3,5 km hem. Ett perfekt upplägg!
Dom längsta sträckorna som jag sprungit har bara legat kring 6 km, men som sagt: Allt är bättre än inget!
Jag fnissar lite för mej själv när jag ser antalet kalorier som jag bränt under juli månad... Den där kalorimängden har jag nog smällt i mej under en helkväll när vi haft gäster och fester här;-)
Men ja, jag har njutit av VARJE tugga och varje dryck som runnit genom min hals... Dock har både drycken och maten lämnat STORA spår på min kropp.. *viskar tyst som fan* Jag kan knappt knäppa mina shorts och jag vågar inte ens pröva mina långbyxor... Usch jag skäms hur man kan gå upp så förfärligt mycket under en semester, där ser man bara hur känslig jag är mot all skit som jag annars inte äter... De sätter sig likt en blodigel direkt på kroppen och jag ser ut som en vandrande julgris...
Jag klappade ändå mej själv på axel och berömde mej själv genom att köpa nya snygga träningskläder på H&M och stadium i fredags! Att berömma sig själv och att uppmuntra för att man stigit upp innan familjen har vaknat trots att det är semester! Man måste ge sig själv små morötter och i dessa snygga kläder kommer jag att kunna springa ännu fortare och längre i höst!;-)
Ja för jag är faktiskt så. Har jag snygga och bekväma kläder på mej när jag springer så kan jag oxå prestera ännu bättre!;-)
Den där milen som jag hade som mål att springa innan vi ska hem! Jag suger fortfarande på den och inväntar lite svalare luft..  Att springa nu när det är 30 grader varmt och med luftfuktighet värre än i Thailand, ja det är banne mej lika med att springa in i väggen, bli en blöt fläck och kanske aldrig mera orkar resa mej upp trots att jag är envisare än den rödaste grisen i världen!
Matchande strumpor till linnet och t-shirten, ja men så klart det är ju ett måste! *fniss*

3 kommentarer:

 1. Känner igen det där, jag lägger på mig direkt !! Sjukt! Och orättvist....

  SvaraRadera
 2. Klädfråga:
  Är det det där linnet (rosa) de har på H&M med "inbyggt stöd" (vill inte kalla det bh eftersom det inte funkar så...). Jag kollade på det lila, tyckte den melerade färgen var så snygg, men tänkte att det skulle bli varmt med dubbla lager runt överkroppen...
  Om det nu är samma modell, vad tycker du om det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä det är inte den med den inbygda BHn i... Utan detta är bara ett vanligt linne, ganska så löst i modellen, väldigt luftigt och skönt!
   Såg dessa med inbygda BH:ar i. Men de var så himla tajta;-)
   Kram K

   Radera

Tusen tack för din kommentar!