söndag 31 augusti 2014

Bomullsbröllop!

Idag firar jag och min älskade Jonas 1-årig bröllopsdag eller oxå som man kallar det, bomullsbröllop!
För ett år sedan satt vi just nu och åt, hörde alla underbara tal, skrattade, grät och skrattade ännu mera! Våran dag blev verkligen precis som vi ville ha den och jag skulle kunna göra om den om och om igen!!!
Jag har fortfarande minnesluckor från dagen... NÄ inte pga av alkoholen... Men det var så himla mycket intryck att ta in och då är det lite svårt för min hjärna att ta in allt på en och samma gång... Tänk om man hade haft hela dagen inspelad, det hade varit helt fantastiskt!
Så klart kommer jag ihåg jättemycket, men några delar fattas från dagen/kvällen/natten.. Men jag har blivit uppdaterad av vänner och släkt om vad som hände, så det är lugnt;-)
Åh jag blir alldeles sentimental i hjärtat när jag ikväll blädrar igenom alla underbara bröllopsbilder och kan inte se mej mätt på dem!
Och eftersom att jag inte kan se mej mätt på alla hundratals bilder som vi har från vår bästa dag i våra liv, får ni oxå ta del av några av dem ikväll!!
Kontrasterna är stora! Ikväll ligger jag här i sängen och är så där härligt underbart trött efter en fantastisk helg. Mysbyxorna är på och till kvällsmat blev det "frukost", alltså macka och yoggi... Men det är väl det som är så charmigt, att just kontrasterna är så stora!;-)
Jag skulle kunna tapetsera ett helt rum enbart med alla bröllopsbilderna! Fullkomligt älskar dem och de är så levande och grymma fotografen Isabelle fick verkligen till oss just som vi är!
Just den här bilden när vi hoppar i luften är jag grymt sugen på att göra en STOR förstoring på och hänga över sängen! Jag blir glad i hela hjärtat när jag ser den!;-)
Höstens projekt är att göra ett bröllopsfoto-album! Ja bättre sent än aldrig, men vi är ju kända för att inte vara så snabba av oss. Men när vi väl bestämmer oss för något, så ja då går det undan!
 Den här bilden är bara så klockren! Alfred smyger under min klänning och leker tittut! Älskar verkligen den här "ögonblicksbilden"!!
Utan våra underbara gäster hade våran dag aldrig blivit så bra som den blev! Gästen gör festen sägs det och det stämmer verkligen!!
Ett år går ruskigt fort och vi (eller nja, kanske är det väl jag som har bestämt, men det låter bättre när jag säger VI;-)) har faktiskt bestämt oss för att "gifta" om oss när vi varit gifta i 10 år! Ja varför inte liksom? Varför vara som alla andra!! Bröllop, kärlek och fest, det kan inte bli bättre! ;-)
Nu ska vi fortsätta fira vår ett årsdag! Det blir mys i sängen med någon rolig film!;-) Ja alltså bara film och mys, vad trodde ni;-) Bubbel hade varit sjukt gott nu, men nä då är kanske risken att vi inte kommer upp imorgon;-)

1 kommentar:

  1. Bilderna är verkligen underbara!! Vi pratade bröllop igår och har nog bestämt oss nu för huruvida ska ha det. Så spännande!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!