torsdag 14 augusti 2014

Som ett helt nytt rum!

Hösten närmar sig med stormsteg... Jag tycker det är ganska mysigt på ett sett, men jag tar gärna sensommaren först;-)
Vårt kära uterum/altan har vi knappt varit på i sommar, nä vi har ju knappt varit hemma på 5 veckor mitt i sommaren så det kanske inte är så konstigt...;-)
Men så fort vi kom hem förra veckan började vi att boa in oss där igen. Uterummet blir som ett TV rum under sommarhalvåret och det är sååå mysigt att sitta här!
Alltid på hösten kryper det i dom där "fixar fingrarna"! Jag vill bara sätta tänderna i nya projekt och fixa och greja i varje litet hörn av huset. Ibland får jag hejda mej, ibland gör jag som jag vill och ibland får jag med min käre make på grejerna som jag tycker ska göras!
Nu har jag inte dragit igång något projekt ännu här hemma, men jag lovar att det kommer;-)
Istället har vi införskaffat oss en ny Tv bänk/sidebord som gjorde hela vårt uterum till ett nytt rum! Tänk att en "ny" möbel kan göra om rummet så mycket!

FÖRE: Trist med bara ett fult sängbord inslängt så att TVn skulle ha något att stå på.. Lite småkrafs på golvet och en död och tom yta...
EFTER: Hittade en fin TV bänk/sidebord på byns second hand Kupan för 200 pickadoller och de passade ju in såååå bra!
Från början har det antagligen varit teakträ, men har sedan målats om till vitt av de förra ägarna! Nu är färgen ganska nött och sliten, så när jag får lite tid över ska den bli vit och fräsch igen! Gillar modellen på sidebordet och skulle kunna tänka mej att denna raring någon gång i framtiden kommer att få flytta in någonstans här i huset;-)
JUST NU: Myser jag och Douglas med levande ljus och med TVn på i bakgrunden och hör hur regnet smattrar mot taket! Nästan så man vill sova här ute;-)
Vi myser själva, ja för Jonas är borta på jobb och kommer inte hem förrens imorgon kväll och de små somnade som små söta törnrosor med kinderna fulla av rosor!
Sen, ja sen... Kanske blir det till näsa vår. Ja då ska en tjock och skön matta läggas in över hela golvet och i våra drömmar skall panelen läggas neråt istället för att den ska stå upp! Sen ja sen. Ja då är vi nöjda!;-) Eller vänta förresten... Blir man någonsin nöjd? Man vill bara fixa och greja ännu mera! Ja för sån är iallafall jag!

2 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!