måndag 25 juni 2012

Skratta eller gråta?

Jag vet i ärlighetens namn inte om jag ska skratta eller gråta... Denna lilla stjärna är överallt och provar allt och gör precis det som sina storebröder gör... Han ser så söt och charmerande ut, men han har ett fruktansvärt humör det vill jag lova er...
Men iallafall... Hittade honom nyss i Douglas rum stående med Douglas tandburk som han har sina tappade tänder i...
4 tänder fattas och jag hittar dem ingenstans... Jag har krypit runt och sökt i varje litet hörn, men nej inga tänder...
När han stod där i rummet med en hand på burken och en hand i munnen så slog det mej ganska så snabbt att han smakat på tänderna och råkat svälja dem.. Och ja så måste det nog vara, för vart skulle dom annars vara...??
Vi får väl se om det ligger några tänder i hans nästa bajsblöja, eller om han får ont i magen...? *suck* Hoppas dom var goda oxå för Douglas blev inte direkt glad när vi kom på honom...
Ska man skratta eller gråta åt detta?? Ja det kan man fasen undra? Skitunge...;-)

6 kommentarer:

 1. oj oj oj...ja vad säger man? Låter liiiite kul faktiskt ;)
  Men jag kan förstå din frustration lite....! Jag har en bok där jag skriver ner roliga (och mindre roliga....) händelser i. Kul att ta fram när barnen är lite större. Ofta blir reaktionen häpen när man läser om deras olika upptåg o kommentarer! ;)
  Mina barn är 6, 9 och 11 år.
  /Maria

  SvaraRadera
 2. ja, va säger man. Började mitt inlägg tidigare idag med samma mening..... fast idag hade min lille Anton fått tag i nått antagligen grillolja allround o skvätt på både köksbordet o matsalsbordet =) Abbes tänder har han redan varit på för länge sen =)

  SvaraRadera
 3. Jadu, jag brukar intala mig att kreativitet och nyfikenhet är väldigt bra egenskaper. Ibland fungerar det men långt ifrån alltid. Tur att de är söta i alla fall! ;-)

  Hoppas tänderna kommer tillrätta, det har inte min Ludvigs gjort efter att Theo, då två år, hittade hans tandburk...

  SvaraRadera
 4. Men han är ju ruskigt söööt! O. minnen för livet har han skapat. Om han svalt dem så hoppas jag att de kommer ut utan magont.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Haha, så här på avstånd är det roligast att skratta. Men jag förstår att Douglas inte var nöjd..

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!