torsdag 7 juni 2012

Sista kvällen med gänget!

Ikväll har vi varit med Douglas förskoleklass! Sista kvällen med gänget kan man säga! Ett år med klassen, ett år med hans fröknar som nu ska vidare till andra klasser! Och till hösten får Douglas och hans klass en ny fröken!
Jag och min kära vän Veronica är klassföräldrar i Douglas klass. Så ikväll anordnade vi en turnering med brännboll, lek, bus och grillning för att samlas en sista kväll inna sommarlovet! Och vädergudarna var med oss hela kvällen, inte en endaste liten regndroppe kom ner från himlen! Ibland är han snäll där uppe;-)
Douglas och hans söta vän Tilde! Eller nja de är nog inte bara vänner, de är nog ihop oxå... De går lite fram och tillbaka de där. Ibland ihop ibland inte. Skönt att vara 7 år och kunna göra så, pausa lite när man tycker man behöver det;-)!

Korv gick det åt i massor och ja det är fasen underskattat med grillad korv med bröd;-)
Alfred avslutade det hela med ett dopp i dammen där bakom... Han fick iallafall alla att skratta...;-) Och han hade så noga dragit upp byxorna när han gick ner i vattnet, men glömde visst ta av sig skorna så dom blev dyblöta rakt igenom... Ja vad säger man? Det ska vara Alfred till att göra sånt här... *fniss*

3 kommentarer:

  1. Vilken tur ni hade med vädret då!
    Jag saknar svensk hot dog :)

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig kväll ni verkar ha haft. :)
    Kram!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!