torsdag 7 juni 2012

Bulan...

Igår kväll när grabbarna skulle borsta tänderna blev det bråk om vem som skulle komma upp på toastolen först och borsta... Storebror vann över lillebror och med förslusten kom oxå en giganstisk bula mellan ögonen... -Jamen huvudet bara liksom gled in i toalettstolens kant sa Alfred... Hua denna syskonkärleken, eller kanske ska man säga syskonbråket.
Förmodligen är detta lindrigt nu med hur bråken kommer att bli senare i livet. Jag vet bara själv hur jag och min bror var som tonåringar. Vi slogs som katt och hund och då bokstavligt talat slogs vi.
En gång tände han eld på mina mysbyxor. En eld satte igång vid fotknölarna och forstatte att stiga uppåt. Han fick panik och så även jag och det slutade lyckligt att jag brann iallafall inte upp;-) Förmodligen fortsatte vi att bråka och kasta stolar om oss efter att elden var släkt...
Iallafall så fick Fabian en gigantsik bula mellan ögonen som tack och lov inte syns så jättemycket idag, bara lite svält och en aning blå!
Idag kliar det lite extra mycket i Alfred... Han är för tillfället mer högt än lågt och gör cirkus konster för brinnande livet. Och ja han har ramlat ner för sängen flera gånger, men fortsätter ändå med sina konster;-)

2 kommentarer:

  1. Stackars liten!
    Bulor har vi gott om här också :-/
    Kram K

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig blogg du har och vilken fin dress Alfred har när han gör kullerbyttor eller vad det nu är han gör! ;)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!