torsdag 5 april 2012

Njuter!!

Vi har det sååå underbart här! Vi har ätit gott, druckit lite vin, smakat på en godis, ätit glass och nu sitter vi här och har det sååå mysigt!
Jag laddar för morgondagen... Jo för vi har nog som sikte att ta oss runt 9 km då... Hua börjar ju för sjutton bli nervös ju...;)


Mmm, han är trött lille Alfred...Men nej man kan ju inte gå och lägga sig, då kan man ju missa något;)

4 kommentarer:

 1. åh va det låter härligt!Njut nu Karro å släpp både bantningen å dom där jä... som använt ditt personnr,lovar att polisen fixar det,klart du inte kommer få betala det.Du är värd en helt underbar påskhelg,ja det är nåt speciellt där nere vid havet.Hälsa alla så gott!stor kram från häxan Sara(Stefan tycker nog jag gör mig förtjänt av det namnet,ha ha)

  SvaraRadera
 2. Ååååå UNDERBART!!!! Snart är jag också vid havet......
  Njut på!! ❤

  SvaraRadera
 3. Låter underbart:)
  Lycka till imorrn, det där fixar du galant:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Läste vad som hänt dig, hur vidrig kan människor vara?? Men klart att inte du ska betala, hoppas den hemska människan kommer till kännes och få stå surt för vad den gjort emot dig!!! Njut nu av havet och av påsken tillsammans med dina härliga pojkar. Njut av lugnet och framför allt: Njut av godsakerna som du stått emot så otroligt duktigt. Ja du strålar hela du och du är så fin. Avrundar med att önska dig och dina en riktigt härlig Påsk. Skickar en stor kram till dig oxå;)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!