måndag 23 april 2012

Inskolning, dag ett!

Om bara en liten stund ska jag och Fabian bege oss till förskolan! Idag är det inskolningsdag ett och mina tårar bränner redan hårt bakom mina ögonlock... Det känns inte alls bra de här.... Jag måste ju vara stark för Fabians skull och får ju absolut INTE visa att jag gråter så att han oxå blir ledsen...
Har jag varit lipig och gråtig när jag skolat in Douglas och Alfred, så är det inget mot vad jag kommer att göra denna gången...:/
Jag vet inte varför jag känner så här strakt denna gången? Kanske för att det är så bekräftat att det nu är slut på vårt glasseri om dagarna? Sista gången jag verkligen har fått vara hemma? Sista gången som jag skolar in ett barn på dagis?

Idag ska vi bara vara där en timme och känna på hur det är. Imorgon trappas det nog upp och i slutet av veckan kommer jag nog att lämna honom helt själv där!?
Tänk att vi snart har en till liten dagiskille här hemma;-)! Tror att han kommer att älska att gå på förskolan! Eller det är iallafall vad jag vill;-)

4 kommentarer:

  1. Det är jobbigt.
    Hur många gånger grinade inte jag liksom?
    Men nu börjar en ny era i erat familjeliv!
    Det kommer bli så bra Karro!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Vet hur det känns :-(
    Jag höll mig tills jag hade vinkat hejdå sedan grät jag så tårarna sprutade.
    Hoppas att det går bra för Fabian idag, och för hans mamma.

    Kramar
    K

    SvaraRadera
  3. Det är alltid svårt att lämna sina barn, men man får tänka positivt, de har så kul om dagarna, en massa barn i deras ålder och bara bus och lek och en tillåtande miljö!

    SvaraRadera
  4. det kommer att gå bra man får va lessen när mamma går, vart ska han gå någonstans?
    lycka till
    mvh Åsa

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!