söndag 22 april 2012

Allt eller inget....

Det här är såå typiskt mej alltså. Jag är allt eller inget. Kör jag på stenhård träning och diet så är det de som gäller. Men lovar jag mej själv att äta vad jag vill, ja då bokstavligt talat vräker jag i mej av alla gott som kommer i min väg...
Det är inte bara mat och träning som det är allt eller inget, nej så är det inom allt jag gör och kör;-)

Men är det inkomster så får man faktiskt oxå försöka bli av med lite utgifter! Och har man en STOR mask som bor i kroppen och som är rastlös hela dagarna i ända så jag då är det faktiskt inte så svårt att träna! Så ikväll ställde jag mej på CT,n och köre en timme i topp speed! Ynka 250 kalorier förbrännde jag dock bara enligt mätaren. Så om jag nu äter 2 nävar ostbågar och 3 rutor choklad så har jag liksom kvittat upp träningen... Dock kan jag lova er att det blir mer än 2 nävar ostbågar och 3 rutor choklad;-) Nu ska här frossas och så klart är jag värd varenda liten ostbåge i världen! Tänka att något så illaluktande kan vara så gott;-)

3 kommentarer:

  1. Har du en ct hemma? Vilken? Vill oxå ha en hemma men vill ha enbart som inte kostar skjortan. /

    SvaraRadera
  2. Cheesetwisters!!! Säger bara cheesetwisters! Vanliga stinkebågar gör sig bäst när påsen har varit öppen över natten så att de har blivit sega :) Är jag från vettet? Nä, jag är från din grannkommun, haha! Men det kanske är ungefär samma sak ;) Första avtrycket från mig hos dig! :) kul blogg!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!