tisdag 1 december 2009

Avslutning och sovmys!!


Igår kväll var det dax för Douglas avslutnings gympa! De är såå duktiga och gör mej så stolt!!!
Eftersom att jag både har haft deras 2 och 3 års gympa så ser man verkligen hur de har utvecklats och blivit större. De lyssnar, tar hänsyn till varandra och är så underbara!!

Jag är så tacksam för alla frivilliga som är så gulliga och vill ta hand om våra barn så att det får och kan gå på sin gympa grupp. Utan dem hade det inte blivit någon gympa....

Under en veckas tid har Alfred sovit superbra hela nätterna. Utan undantaget i Varberg i helgen, så har han bara vaknat 1 gång per natt. Men inatt slog han rekordet. Han sov en hel natt. Tror inte det har hänt sedan han föddes!!! Han somnade innan klockan 20 igår och vaknade inte förens halv åtta idag på morgonen. Så min kropp har fått en liten chock. Jag har sovit i 7 timmar i ett streck utan att ens vaknat för att gå på toa. Och det har nog inte hänt på nästan 2 år!!!!!!
Kände mig nästan lite bakis när jag vaknade upp imorse och insåg att jag sovit så bra! Tänk va lite sömn kan göra;-)
Tyvärr ligger väl inte energin på topp ändå. Men jag tar det i min takt och får dagarana att gå ändå... Har fortfarande inte packat upp en dela av varorna jag köpte på Ullared i söndags. Kankse dax för det nu.....

Imorse var det lite kyligt ute. Tempen låg runt nollan och det har kommit ner några flingor snö. Så det kanske finns ett hopp ändå att vi får en vit jul!!! Kan ju hoppas och tro iallafall!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!