fredag 11 december 2009

Vecka 28!

Kan bara sammanfatta denna veckan med ett ord: SPRICKFÄRDIG.... Det är så jag känner mej. Känns som om allt ska ramla ut vilken sekund som helst och jag är bara så himla otymplig. Fatta att jag har 12 veckor kvar att gå och hur ska jag då känna mej om jag redan är sprickfärdig nu;-)??
Det har börjat att trycka på mer och mer för var dag som går. Toalett besöken blir oftare och oftare. Varje natt är jag uppe minst 2-4 gånger. Det värsta är att man känner sig sååå kissenödig. Och när man väl sitter där på toan så kommer det 2 små droppar. Det är knappt att man hinner ut från toan förens man är kissenödig igen;-)

Sammandragningarna har inte blivit bättre heller. Snarare tvärt om. Det konstiga är att jag inget känner när det är full fart utan de kommer när jag bara tar det lugnt och då på kvällar och nätter...

Klådan har ju varit mycket bättre nu i några veckor. MEN nu har skiten kommit tillbaka. Det känns som om det är små maskar som krälar omkring innan för min hud. Och hur mycket jag än kliar mej så hjälper det inte...

Har börjat att tänka på bebben ankomst. Känner att jag ska njuta så mycket som det bara går den första tiden. För när jag tänker tillbaka till grabbarnas första veckor så kommer jag knappt ihåg hur det var. Jag känner att jag nog inte har njutit så mycket som jag borde ha gjort. Nu kanske man känner annorlunda för att det deffenetivt är sista gången som jag kommer att föda ett lite barn....(Inte om jag får bestämma...) ;-)

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!