torsdag 31 december 2009

Gott nytt år!!!

Har varit och åkt i himlabacken på förmiddagen. Det var över 10 minus och det bet i kinderna! Och solen lyste så vackert. Ett bättre vinterväder går inte att få!!
Vi grillade korv och åkte pulka och snowerace. Alla utom jag. Ville inte utmana ödet att något skulle hända lilla magen så jag stod snäll och frös och tittade på de andra när de hade roligt!;-)
Ingen bebbe ännu som har tittat ut;-) Men hade lika ont igår. Det kom några riktigt onda värkar... Väntade en timme för att avakta och sedan tänkte ringa. Men då avtar det och jag har faktiskt sovit ganska bra inatt!! Har varit ute och läst lite på nätet. Och det kanske är förvärkar som jag har? Blir det inte bättre och jag får lika ont ikväll så ringer jag imorgon för att kolla så allt står rätt till och att jag ännu inte har börjat att öppna mej....

Har redan hunnit med en liten middagslur och Alfred sover så gott med stora röda kinder! Douglas och Jonas är hos våra vänner och bastar och förmodligen dricker de öl!;-) Själv ska jag unna mig alkoholfri skumpa ikväll....

Ikväll måste vi ju vara pigga. Vi ska till våra vänner där vi kommer att bli 11 vuxna och 9 barn! Så snart ska jag springa in i duschen för att snygga till mej så gott det går och sedan iväg och hjälpa till och förbereda den goda maten!!

Tänkte lägg upp lite bilder från dagen i backen. Men det verkar som denna dator redan tagit nyårsledigt. Så jag får visa dom en annan dag!!

Gott nytt år på er mina kära vänner!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!