onsdag 16 december 2009

Hej mitt vinterland!!


Luciafirandet på dagis igår var mycket lyckat!! Det är så himla söta alla barnen! De sjöng för glatta livet och Douglas kunde varje text utan och innan till!! Alfred bröt till en början ihop för att han lyckats se mej. Men efter att fått sin älskade kanin så gick det över och tårarna försvann!! Dagis personalen har gjort ett superbra jobb med alla barnen!

Trotts det underbara väder vi har fått och mina barns glada miner för att tomten snart ska komma. Så har ännu ingen julkänsla fastnat. Jag har ingen lust att jul pynta hemma, men får lov att göra det för barnens skull. Idag har jag varit i stan och inhandlat alla klappar!! Så skönt! Även om alla affärer spela jul musik och alla människor är på topp så är inte jag det.... Någon som har några bra tips för att hitta den inre julkänslan??? Har ju bara en vecka på mej att hitta den;-)!

Jag skulle så gärna vilja gå ut och ta en låång härlig promenad nu. Men tyvärr känner jag att magen inte alls vill det. Har trotts allt sprungit i affärer hela förmiddagen och bebben börjar protestera lite nu. För varje steg jag tar så gör det ont och magen blir stenhård... Jag kan ju iallafall gå ut så barnen får springa av sig lite. Känner att mitt humör skulle må lite bättre av massor av frisk luft. Jag känner just nu att jag inte alls kan kontrollera mitt humör och jag tänder på alla cylindrar på en sekund. Jag känner att jag morrar varje gång jag öppnar min mun..... Nä nu ska jag gå ut det är bara så och jag ska trotsa mina sammandragningar!!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!