måndag 7 december 2009

Liten blir stor....

I flera år, sedan Douglas var kring året började han få ont i sina ben. Vi var hos läkare och även röntgat de små benen. Men inget har visat på att något skulle vara fel, utan läkarna har konstaterat att han har växtvärk. Efter snart 3 år så verkar det som vindarna har vänt och han sover gott om nätterna igen. Innan kunde han vakna flera gånger per natt för att få massage och knapra alvedon och ipren.....
Nu har detta förmodligen gått över på lillebror. Han vaknar nu på nätterna och jämrar sig och säger aj,aj och tar sig för sina små ben. När han vaknar på morgonen har han svårt att stå och det tar ett tag innan han kommer igång. Precis samma som storebror. Så nu har liten blivit stor eller större;-)
Dagens lista är tom och vi har inget planerat. Förutom att vi ska försöka att ta årets julkort, vilket inte är en dans på rosor.... Har försökt i flera dagar nu utan att få ett enda vettigt kort. Så det får bli vad de blir i år;-)
Man blir ju så fruktansvärt deppig i detta väder. Vaknade till imorse av att regnet piskade på fönstret Då är det skönt att bara få vända sig om och dra täcket över huvudet igen och fortsätta att sova. För sova det gör vi här. Douglas väckte mej och Alfred klockan 09 imorse!!!

Låg och tittade på reprisen av plastikkirurgerna i helgen....
Hade jag haft pengar så hade jag lätt kunna lägga mej på operationsbordet och låtit läkarna skära i mej. Då framför allt fettsuga min mage och skära bort allt överblivet skinn. Halvera mina bröst och skicka upp dem några våningar!
Men nu kommer jag nog förmodligen aldrig ha råd med detta kalas, så jag kommer att få stå ut med mina hängiga pattar och min alldeles för stora deg mage......


1 kommentar:

  1. ja fy fan mina bröst kan någon bättre behövande få!

    jag har tagit julkort på nemo som blev skitfint. väntar på leverans denna veckan!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!