måndag 21 december 2009

Barnmorske besök!

Är nyss hemkommen från barnmorskan där jag suttit av nästan 2½ timme. Ingen höjdare att bara sitta där utan mat i kroppen och att bara sitta där gör ju att ögonlocken ramlar ner hela tiden.... Men jag är iallafall mycket glad att de kollar upp allt så att det ser bra ut, och de gjorde det. Så nu behöver jag inte göra några mer glykosbelastnings test!!
Mitt sf mått var på 33. Så den hade bara hoppat upp 2 hack;-)! 3½ kilo på 3 veckor hade jag lyckats att lägga på mej eller bebben.... Så jag har gått upp 9 kilo sedan inskrivningen.... Hjärtljuden låg på 150.
Jag berättade att jag haft så ont i magen och har mina onda sammandragningar vilket gjorde henne lite bekymrad. Rådet var att jag skulle ringa förlossningen nästa gång jag fick så där ont eller får ännu mera sammandragningar. Så jag har tagit rådet till mej och ska genomför det om det behövs!!

Vi pratade snitt och förlossningar oxå. På henne lät det lite som om jag var uppskriven på en vaginal förlossning och det kan dom helt glömma bort. För den förlossningen som jag gick igenom men Alfred gör jag aldrig mera och sedan dessutom riskera att bli helt skadad i mellan mina ben plus att bebben förmodligen kommer att ta skada även denna gången. Men jag ska på specialistmödravård den 12 januari och diskutera igenom detta. Men när jag var på återbesök/kontroll efter att jag hade fått Alfred så ville dom inte att jag skulle föda vaginalt igen och lovade mej snitt, och då måste det väl stå skrivet någonstans och inte bara ändras på???

Douglas är så morgon trött så han har ännu inte kommit ur sin pyjamas. Alfred sover redan middag. Så nu ska jag gå och krypa ner brevid dem och vila en liten stund. Sedan blir det pulkabacken för hela slanten. I detta underbara väder kan man inte sitta inne . Just nu är det -13 grader och så singlar det ner små flingor! Fatta att det bara är 3 dagar kvar till jul och äntligen har julkänslan nått mej, vilket jag är superglad för!!

1 kommentar:

  1. Stå på dig angående snittet, men det tror jag du gör ;) kan ju vara så att de här inte har full koll på dina journaler osv men de i v-mo har det garanterat. Kom på att jag glömde ge dig pengar i lördags IGEN!!! Förlåt jag har inte glömt!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!