lördag 19 december 2009

Jul mys!!Idag har jag och Alfred varit och träffat vårt mamma gäng. Vi bytte julklappar och hade julklapps leken!! Vi fick underbart god fika och massor av god julgodis!! Ni kan ju tänka er att det blir high life när vi träffas med alla 8 barn i ungefär samma ålder. Men det har en viss charm när alla ska ha samma saker och man får springa upp och ner för att kolla så att de inte slår ihjäl varann;-)
I eftermiddag ska vi klä granen. Vi tog in den igår kväll för att den skulle acklimatesera sig lite;-) Den sprider så härlig doft i hela huset! Så nu gäller det bara att komma ihåg att vattna den varje dag så att den inte börjar att barra. Förra året lyckades vi nämligen att ge den så mycket vatten som den verklige behövde. Så när vi skulle slänga ut den var där bara ett skelett kvar och alla barr låg på golvet....
Igår fick den vatten, men hade nämligen druckit upp det den fick. Så det har väl flyttat in ännu en törstig själ i detta hus;-)

Ikväll ska vi på kalas för både Elsa som fyllde 7 häromdagen och hennes pappa Krille som fyller den 23:e! De har lyckats pricka in bra datum i den familjen;-) Det ska bli så gött att bara få gå och sätta sig och äta god mat och dessutom ha massor av barnvakter som gärna aktiverar mina barn;-)!!

Ute är det helt underbart! När jag vaknade imorse var det 16 minus. Det ser ut som ett vackert julkort nu. Snön knarrar så gott under fötterna och solen skiner sina härliga strålar!!! Hoppas att det kommer att få vara så här över jul och nyår! Och även januari och februari!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!