onsdag 30 december 2009

Nyårslöften....

Igår hade vi våra kära grannar här på besök! Vi åt och drack gott och så spelade vi kort. Givetvis förlorade jag som alltid, men igår blev jag faktiskt inte en dålig förlorare utan tog min sist plats med ro;-)!!
Vi spelar spel och kort alldeles för sällan. Vi måste börja göra det nu för det är ju sååå trevligt och man umgås istället för att bli sittandes framför tv:n och bara glo på något skitprogram....
Jag tror att det får bli ett nyårslöfte att börja spela spel lite oftare! Apropå nyårslöften. Jag säger och lovar varje nyår att jag ska gå ner i vikt och bli mera ekonomisk. Inget av det följer jag, så i år ska jag nog skippa det där med nyårslöften. För vikten verkar aldrig att ge med sig i vilket fall, hur mycket jag bantar och tränar. Och ekonomin ska vi inte ens prata om.... Jag försöker att vara ekonomisk (ibland). Men hur enkelt är det att vara det när man får ut en minilön när man stämplar eller är mammaledig. Det lilla som kommer in på kontot åker ut lika fort som det kom in....
Eller jag kanske ska ge ett löfte iallafall! Jag ska bli RIK!! Eller det kanske är mer att jag kan drömma om det;-)

Fattar inte hur fort 2009 har gått. Detta året har på någotvis bara swissat förbi med en sådan otrolig fart. Det har hänt så mycket i mitt liv! Jag hoppas att 2010 blir minst lika bra förutom att det inte behöver gå så himla fort. Jag hoppas att alla mina nära och kära får hålla sig friska och krya. Att jobben snart är tillbaka så att alla arbetslösa får tillbaka sina jobb. Och att även jag kanske kan få tag på ett litet extra jobb. Och att bebben kommer ut hel och frisk till denna underbara värld!!

Nu ska jag gå och hjälpa min kära sambo och städa av lite. Det har en viss förmåga att bli skitit här hemma. Tror jag ska önska mej en självgående dammsugare nästa jul. Då slipper man iallafall dammsuga. Och så får jag nog klura på att uppfinna en automatisk plockar som plockar upp alla grejer efter oss. Det får nog bli 2010 års uppfinning! Tänk vilken hitt denna maskin hade blivit. Tror varenda hushåll hade köpt den då;-)!!!

1 kommentar:

  1. och så blir du rik på kuppen. :)

    jag vill oxå bli smal och rik nästa år!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!