lördag 5 december 2009

Lugna lördagen!!

Idag slog Alfred alla rekord. Han sov till klockan 10 vilket han gärna får fortsätta med resten av sitt liv!!!;-) Han var nästintill feberfri idag så nu verkar det gå åt rätt håll. Med tanke på att han haft 39.5 i 3 dagar.....Igår var vi på julbord med Jonas jobb ute på high chaparall. Det var mycket trevligt och mycket konstigt folk därute. Eller om man säger så, att det kanske var ett viss slags folk där som kanske inte är som ett normalt vanlig person;-) I vilket fall var maten god och hans kollegor med deras respektive var mycket trevliga.
Jonas tuggade sina nikotin tuggumin så jag trodde för ett tillfälle att hans käkar skulle hoppa ur le. Han har nu hållt upp i 4 dagar och jag måste säga att det går bättre än vad jag hade förväntat mej. Han är så duktig och har hållt sitt humör ganska neutralt;-) Annars kan det ju bli ganska jobbig situation här hemma med tanke på att jag är gravid med alla mina hormoner och så hans sluta snusa grej....;-)

Igår fick vi dessa hattar att ha på oss under kvällen.Tycker inte själv att jag passar att vara cowboy flicka. Men Douglas blev överlycklig över att få vara cowboy!!
Idag har vi verkligen inte gjort något och kommer förmodligen att fortsätta med det! Älskar såna här dagar där det inte är inbokat något och man kan bara vara. Gå omkring här hemma och bara mysa!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!