torsdag 17 december 2009

Jo, men kanske!!

Igår trottsade jag mina sammandragningar. De ska inte få mej att sitta inne och bli på sämre humör. Så jag packade på oss alla vinterkläder och så gick vi en liten sväng i det underbara vinterväder. Stora flingor föll ner över oss från en mörk himmel!! Barnen ville åka snowrace. Så jag drog båda två. I uppförsbackarna hoppade gulliga Douglas av och drog Alfred upp, allt för att jag skulle spara mina krafter!! Hur gulligt är inte det!!!

Jag lovade honom att vi skulle åka snowracer till dagis idag. Men när vi kom upp idag så stod det -10 grader på tempen och det blåster svinkalla nordanvindar. Så då kröp självaste lat masken in i mig så vi tog bilen istället....

Varje morgon när jag lämnar barnen så har Douglas en rutin som ska köras varje gång. Missar han den så blir han väldigt ledsen. När jag ska gå pussas vi och säger hej då. När jag sedan gått ut för att gå några steg kommer det ett fönster. Han öppnar det och säger: Puss puss, älskar dej, farväl. Och sedan FARVÄL några gånger till. Så dramatiskt låter det med farväl. Vart han har fått det ifrån har jag ingen aning om;-)!!!

Jag tror att det börjar komma en liten uns av julkänsla!!!! När jag stod ute med barnen igår när de lekte i snön så tog jag in så mycket intryck och andades in den härliga vinter känslan. Tänk va lite frisk luft kan göra!;-)

Så idag ryker julpyntet fram och en gran ska inhandlas för att kläs på lördagen!! Och sedan måste ju alla klappar slås in. Jag är verkligen kass på att göra fina paket. Tycker själv att det är så kul att få ett snyggt och personligt paket. Jag får nog gå någon kurs och lära mej det!!

Idag fyller barnens kusin Elsa 7 år!! Hon är mitt och Jonas gudbarn och den enda tjej vi har på båda kusin sidorna. Jag kommer så väl ihåg när hon föddes och hur stolt jag var varje gång jag var där och fick hålla det lilla trollet. Och nu fyller hon redan 7 år. Det är inte klokt va tiden går fort! Ett tecken på att man själv börjar bli gammal med;-)

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!