onsdag 23 december 2009

Dan före doppare dagen!!


Igår var det en sådan där dag som man inte alls vill vara mamma. Jag var så nära att säga upp mej som mamma... Inget jag gjorde var bra och inget barnen gjorde var bra... Det var en sån där dag som man vill stryka från almanackan Men det slutade iallafall bra! Vi hade en minijulafton med våra bästa vänner. Barnen bytte julklappar och istället för julmat åt vi pizza till barnen stora förtjusning!
Nu sitter jag här framför datorn och borde göra en massa saker. Äter till och med lunch framför den;-)!! Jag har hunnit med att göra 2 smarriga kantarell omellter och en janssons! Nu är det bara lite städning kvar vilket jag inte lägger så mycket energi på. Jag är helt ensam hemma och det är såå underbart. Jonas och Alfred åkte in till stan för att fixa det sista och fick med sig min mamma och hans mamma på köpet!!! Douglas är hos en kompis och leker, så nu kan jag ta allt i min takt utan att jag ska behöva bli arg och irriterad. För det blir lätt så nu för tiden.... Dessutom när Alfred är med och ska "hjälpa till att städa" Så tar jag bort en sak så drar han fram 2 saker. Alltså känns det ganska lönlöst att städa ordentligt här hemma;-)

kväll blir det uppesittarkväll hos mamma med gröt och mys! Hör och häpnad vi ska ska spela bingolotto. Vet inte när i världshistorien det hände sist... Så nu är det bara att hålla alla tummarna att vi drar hem högsta vinsten!!

Ute är det ett ljuvligt vinter land! Bättre jul kan man ju inte få. Inatt har det vräkt ner snö och det är såå vacker nu. Vet inte när det var en vit jul här sist. Så nu ska vi njuta och nåde den som klagar på den underbara snön, den ska få med mig att göra....;-)

1 kommentar:

  1. GOD JUL min kära =) Hoppas nu att ni får en massa fina klappar. puss och kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!