tisdag 8 december 2009

Så olika det kan vara....

Obs, obs!!
Ni tittar på dessa bilder på egen risk. O jag ansvara inte för att ni får spykänslor när ni ser mej naken;-)
När jag väntade Douglas hade jag inte en tanke på att han skulle komma tidigare. Men det gjorde han och kom redan i vecka 36! Alfred väntade vi på i en evighet. Trodde ju då förstås att även han skulle titta ut några veckor för tidigt. Men icke, han mådde prima i min mage och gottade sig därinne så jag gick över 11 dagar med honom.
Denna gången har jag bf den 11 mars och snitttiden är 7 dagar innan. Så alltså kommer den ut den 4 mars. För denna gången vet jag att jag iallafall inte behöver gå över men det är ju faktiskt så att denna bebbe kan få för sig att titta ut någon vecka innan bf... Men den tanken finns inte alls i mitt huvud. Jag är så inställd på att få ett mars barn och att jag även ska hinna fylla 30 år innan jag är 3 barns mamma;-)

Det roliga är att denna gången är formen helt annorlunda. Magen står mera rakt ut och inte alls lika bred runt om som jag varit tidigare med Douglas och Alfred. Häftigt när det kan vara så olika!! Men magen är större denna gången som ni ser. Så som jag redan har sagt, det kommer att komma ut en 6 kilos bebis;-)

Som sagt ni tittar på bilderna på egen risk;-)

Douglas v27


Alfred v27


Pyret v27

3 kommentarer:

  1. coolt att ha bilder som man kan jämföra med. men nog ser magen lite större ut på sista bilden, annars ser jag ingen som helst skillnad, du har ju inte åldrats en dag på dessa 4 år ;) puss och kram

    SvaraRadera
  2. Ha ha va du är snäll Jejja;-) Mmm visst är magen större. Så du kan ju bara fatta vart detta ska sluta. Tur att den ska komma ur magen o inte ur dosan;-) Dosan är snippan enligt Douglas!!!

    SvaraRadera
  3. Jag är gravid i v 15 o jag hoppas att jag är lika vacker som du sen i v 27=)/Anna

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!